Συμμετοχή στον διαγωνισμό της Orchestral Tools για μουσική επένδυση video

supersonic

Μέλος Σωματείου
17 June 2006
49,608
O διαγωνισμός μουσικής επένδυσης βίντεο της Orchestral Tools, είχε ως αντικείμενο την επένδυση ενός έτοιμου βίντεο 1.5 λεπτού, με χρήση αποκλειστικά της vst συμφωνικής βιβλιοθήκης, Berlin Free Orchestra, που είναι ένα σύνολο "soft" συμφωνικών οργάνων για μουσική σύνθεση.

Όλα αυτά με σκοπό να δώσεις μια ατμόσφαιρα που να ταιριάζει με το θέμα του βίντεο.
Το βίντεο έχει ανεβεί στο κανάλι μου, μαζί με δεκάδες άλλα από διαγωνιζόμενους, και κάποια στιγμή θα ανακοινωθούν και τα αποτελέσματα.
Αυτό που αξίζει συνήθως είναι η συμμετοχή και το ζόρισμα που απαιτείται για να ανταποκριθείς στον διαθέσιμο χρόνο, στο χρονικό όριο του βίντεο, να "πιάσεις το θέμα" κλπ.

have fun

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Είναι καταπληκτικό ! εύγε ...

βέβαια, δεν κατάλαβα τι ακριβώς έκανες ... υπάρχει έτοιμη βιβλιοθήκη ήχων κι μουσικών φράσεων ; ή απλά οργάνων ;

Είναι καταπληκτικό ! εύγε ...

βέβαια, δεν κατάλαβα τι ακριβώς έκανες ... υπάρχει έτοιμη βιβλιοθήκη ήχων κι μουσικών φράσεων ; ή απλά οργάνων ;
Οργάνων
Που τα παιζεις νοτα νοτα με keyboard midi.
Χρησιμοποιησα τσελα, κοντραμπασα, βιολια, σολο βιολι, φλάουτα, κλαρινέτα, αγγλικα κόρνα, τρομπετες, κλπ
Φρασεις θεματα, ενορχηστρωσεις κλπ εννοειται απο την κουτρα μου

Ναι στο Βερολίνο, κάποια στιγμή στο βίντεο φαίνεται και ο πύργος τηλεόρασης Φέρνσετουρμ, κοντά στην πλατεία Αλεξάντερπλατς.

Τσιφ, μπράβο θαυμάσιο!

Ευχαριστώ παιδες. Απο οσο ακουσα και αλλα, ομορφα ειναι...αλλα ειναι και θεμα ποσο πιανεις το στορυ. Εγω εκει εδωσα βαρος, μην μπαίνουμε σε λεπτομερειες, αλλα καποια τα βρηκα πολυ ταρατατζουμ

Ωραίο θέμα, ξεκινάει πάρα πολύ ωραία.
Μου έβγαλε όμως μία αγωνία εκεί που θα έπρεπε να βγάζει περισσότερη γαλήνη, but that's me. :)