Συμπεριφορά συντονιστών και κανονισμοί

Status
Not open for further replies.

tegonik

Supreme Member
22 July 2006
6,022
Athens
Επειδή αν τυχόν αναρτήσω απάντηση στο αθλητικό νήμα της f1 θα σβηστεί δημοκρατικότατα και θα φάω άλλη μία προειδοποίηση (γελάω πραγματικά) γράφω εδώ μην τυχόν και μείνει.
Στο νήμα της f1 δέχθηκα επίθεση από τον συντονιστή opsim με ειρωνείες και χαρακτηρισμούς (τα μηνύματα σβήστηκαν και δεν γνωρίζω αν μπορούν οι συντονιστές να εξακολουθούν αν τα διαβάζουν), έφτασε σε σε σημείο να κάνει χρήση της ιδιότητας του ως συντονιστής και να με προσβάλει δημόσια αναφέροντας το πόσες φορές έχω δεχθεί προειδοποιήσεις και ban (ανήκουστο πραγματικά) στα 12 χρόνια που είμαι μέλος. Οι ειρωνείες και οι χαρακτηρισμοί είναι κάτι που συμβαίνει καιρό τώρα στο νήμα από τον συντονιστή προς εμένα χωρίς ποτέ να του απαντώ σε ανάλογο ύφος, απλά εξέφραζα την άποψη μου στα του νήματος. Το αποτέλεσμα ήταν να μπει ο Χρήστος (crisssb) και να γράψει το παρακάτω

@ tegonik: 2 - πραγματάκια χρειάζονται ξεκαθάρισμα:

1- εδώ δεν είναι διαγωνισμός εξυπνάδας. Κάλλιστα κάποιος μπορεί να διαφωνεί μαζί σου και να έχει δίκιο ή άδικο. Οι ειρωνείες όμως δεν θα σου εξασφαλίσουν κανένα καλό αποτέλεσμα.

Κράτα το αυτό.

2- Αν δεν ξέρεις κάτι, μπορείς άμεσα να ρωτάς για αυτό και θα πάρεις την απάντηση. Εξηγώ: ΟΛΟΙ οι διαχειριστές βλέπουμε σε κατηγορία που δεν είναι ορατή στους υπόλοιπους χρήστες τις ποινές ΟΛΩΝ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ.
Θέλοντας και μη. Δεν μπορεί να γίνει διαχείριση διαφορετικά. Πρέπει να ξέρεις για παράδειγμα αν κάποιος που ειρωνεύτηκε το έκανε για πρώτη φορά ή σπανίως ή το έχει σύστημα.
Το ότι εσύ δεν το ξέρεις όπως και πολλά άλλα ΔΕΝ το κάνει βίτσιο.

Και μόνο για αυτό το τελευταίο θα είχες κερδίσει από εμένα κάμποσες ημέρες διακοπών για μπάνια. Σκέφτηκα όμως ότι θα είναι πιο χρήσιμο να σου πω κάποια πράγματα.

Εκτίμησέ το, ακολούθησε τους κανόνες που προβλέπονται για την χρήση του Forum (πχ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ οι ειρωνείες και οι προτροπές προς τους συντονιστές) και κοίταξε να περνάς ωραία με την κουβέντα εδώ.

Έχεις προειδοποιηθεί.

Άλλες εξηγήσεις και ερμηνείες δεν πρόκειται να δώσω.

Ανοίγω το νήμα και παρακαλώ άπαντες να σεβαστούν τους κανόνες λειτουργίας.

Να ξεπεράσω την ειρωνεία και τον εκφοβισμό που θυμίζει άλλες εποχές (Και μόνο για αυτό το τελευταίο θα είχες κερδίσει από εμένα κάμποσες ημέρες διακοπών για μπάνια) και να ρωτήσω, υπάρχει κανονισμός που να προστατεύεται το μέλος και να μπανάρεται ο συντονιστής σε τέτοιες περιπτώσεις?
Πώς είναι δυνατόν να δέχομαι εγώ παρατήρηση και όχι ο συντονιστής που ξεκίνησε την λεκτική επίθεση προς εμένα?
Υπάρχει κάποιος άγραφος ή γραμμένος κανονισμός που αναφέρει ότι η διαχειριστική ομάδα "προστατεύει" τον συντονιστή όπως και ναχει?
Και ας πούμε ότι σε ένα νήμα υπάρχει ένταση για χ ψ λόγο, ποιος είναι ο ρόλος του συντονιστή?Να κάνει επίθεση στα μέλη και να τα ειρωνεύεται ή να κατευνάζει τα πνεύματα και να κρατά ένα επίπεδο?
Μπορεί ένα συντονιστής να ειρωνεύεται και να χαρακτηρίζει μέλος (χαρακτηρίστηκα μέχρι και "ρατσιστής", πραγματικά θλιβερό) κατα το δοκούν και να προστατεύεται έτσι?
Τέλος, ισχύουν οι κανονισμοί του forum και για τους συντονιστές ή όχι?

(Αν νομίζει καποιος ότι σε ότι λέω πιο πάνω υπάρχουν υπερβολές ή ανακρίβειες, ζητώ από τον Χρήστο να ξανανεβάσει τα μηνύματα που σβήστηκαν που επιβεβαιώνουν πλήρως τους ισχυρισμούς μου)

Γιατί γράφω αυτό το ποστ?Γιατί όχι, δεν θα το αφήσω να περάσει έτσι, όπως στην κανονική μας ζωή έτσι και εδώ, πρέπει να διεκδικούμε το δίκιο μας. Το ότι κάποιος διαθέτει κάποια μορφή εξουσίας δεν σημαίνει αυτομάτως ότι έχει και το αλάθητο του Πάππα ή ότι μπορεί κατά το δοκούν να την χρησιμοποιεί εις βάρος μας.

Να ξεπεράσω την ειρωνεία και τον εκφοβισμό που θυμίζει άλλες εποχές (Και μόνο για αυτό το τελευταίο θα είχες κερδίσει από εμένα κάμποσες ημέρες διακοπών για μπάνια) και να ρωτήσω, υπάρχει κανονισμός που να προστατεύεται το μέλος και να μπανάρεται ο συντονιστής σε τέτοιες περιπτώσεις?
Για ποια ειρωνεία και ποιο εκφοβισμό μιλάς όταν απευθύνεσαι σε εμένα? Και προσθέτεις και τη σάλτσα «άλλων εποχών»?

Σε τι σε ειρωνεύτηκα? Στο ότι σου είπα ότι επειδή ΕΣΥ δεν ξέρεις μια διαδικασία αυτόν δεν κάνει τον άλλο να έχει βίτσιο?

Έχεις συναίσθηση του τι λες όταν χρησιμοποιείς κάποια λέξη? Καταλαβαίνεις τι σημαίνει η λέξη βίτσιο? Και αν ναι έχεις το θράσος να ζητάς και τα ρέστα από πάνω?
Μιλάς για εκφοβισμό και άλλες εποχές? Πόσο θράσος πρέπει να έχει κανείς ώστε να μην καταλαβαίνει την βαρύτητα όσων γράφει και να ζητάει και τα ρέστα από πάνω?
Έχεις το θράσος να μιλάς για εκφοβισμό όταν σου δίνεται παρατήρηση?

Καταλαβαίνεις τι σημαίνει βίτσιο ή πετάς τυχαία όποια λέξη σου έρχεται στο μυαλό?

Και ναι! Το «βίτσιο» και μόνο που καταλογίζεις σε κάποιον φτάνει να σε βγάλει έξω από οποιοδήποτε forum.

Και μάλιστα όταν σου έχουν δοθεί ξανά και ξανά ευκαιρίες ενώ πραγματικά τα έχεις κάνει μαντάρα και αλλού?

Όχι δεν είναι επίθεση στο πρόσωπό σου όταν ο opsim μιλάει για τρολάρισμα. Την συμπεριφορά σου στο νήμα «Γελοιογραφία της ημέρας» την ξέχασες?

Όπου επειδή δεν σου άρεσαν οι αναρτήσεις άλλου, ανέβαζες συνεχώς και σκόπιμα παραποιημένες γελοιογραφίες άλλων αφήνοντας μάλιστα την υπογραφή τους πάνω στη δική σου «έκδοση»? Παρανόμως?

Πόσες παρατηρήσεις σου γίνανε εκεί και δεν τις σεβάστηκες?

Έδωσες μάλιστα και ερμηνεία για την συμπεριφορά σου: «απλά θα σου πω οτι τις παραποιημένες γελοιογραφίες τις ανέβαζα μόνο και μόνο μήπως καταλάβεις ότι αυτή η συνεχόμενη πολιτική προπαγάνδα που κάνεις καιρό τώρα στο νήμα έχει καταντήσει κουραστική

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΛΑΡΙΣΜΑ ΑΥΤΟ?

Ποιος σου έδωσε το δικαίωμα να τρολάρεις λοιπόν και ποιος σου έδωσε το δικαίωμα να κάνεις διαχείριση στο νήμα με αυτό τον τρόπο?

Αντί να εκτιμήσεις όλες τις ευκαιρίες που σου δόθηκαν μιλάς και για δημοκρατία?

«Επειδή αν τυχόν αναρτήσω απάντηση στο αθλητικό νήμα της f1 θα σβηστεί δημοκρατικότατα και θα φάω άλλη μία προειδοποίηση (γελάω πραγματικά) γράφω εδώ μην τυχόν και μείνει.»

Ποιος σου είπε ότι είναι δημοκρατικό σου δικαίωμα να έχεις τέτοιες συμπεριφορές και να τις ανεχόμαστε? Μήπως παρεξήγησες πολλά πράγματα? Και κάνεις και λάθος: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ άλλη υπομονή ώστε απλά να σβήνονται τα απαράδεκτα μηνύματά σου. Ξεπέρασες κάθε όριο και συμπεριφοράς και θράσους.

Ρωτάς:

Πώς είναι δυνατόν να δέχομαι εγώ παρατήρηση και όχι ο συντονιστής που ξεκίνησε την λεκτική επίθεση προς εμένα?
Υπάρχει κάποιος άγραφος ή γραμμένος κανονισμός που αναφέρει ότι η διαχειριστική ομάδα "προστατεύει" τον συντονιστή όπως και ναχει?
Και ας πούμε ότι σε ένα νήμα υπάρχει ένταση για χ ψ λόγο, ποιος είναι ο ρόλος του συντονιστή?Να κάνει επίθεση στα μέλη και να τα ειρωνεύεται ή να κατευνάζει τα πνεύματα και να κρατά ένα επίπεδο?
Μπορεί ένα συντονιστής να ειρωνεύεται και να χαρακτηρίζει μέλος (χαρακτηρίστηκα μέχρι και "ρατσιστής", πραγματικά θλιβερό) κατα το δοκούν και να προστατεύεται έτσι?
Τέλος, ισχύουν οι κανονισμοί του forum και για τους συντονιστές ή όχι?

Σοβαρολογείς?

Σου έχει μιλήσει ποτέ κανείς τόσο βαριά, τόσο αισχρά όσο μίλησες εσύ εις βάρος του opsim?

Επειδή σου είπε ότι γνωρίζει το ιστορικό των ban, των infraction και της συμπεριφοράς σου και επειδή είσαι ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΣΧΕΤΟΣ στο πως λειτουργεί η διαχείριση σε όλα τα fora παγκοσμίως και ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ότι υπάρχει ποινολόγιο από το οποίο ενημερωνόμαστε καθημερινά θέλουμε δεν θέλουμε? Αυτό δεν είναι ειρωνεία. Είναι πραγματικότητα.

Κοίτα τι του είπες:

«Μα καλά κάθεσαι και τσεκάρεις στον λογαριασμό μου πόσα ban εχω φάει ως μέλος??Τι σοι βίτσιο είναι αυτό?Το άλλο με τις συνωμοσίες των συντονιστών τι σόι φαντασίωση σου είναι αυτή πάλι? Πόσο πιο χαμηλά θα πέσεις επειδή απλά ο εγωισμός σου δεν σε αφήνει να παραδεχθείς ότι έκανες λάθος? Το καταλαβαίνεις ότι όσοι διαβάζουν το νήμα απορούν για να μην πω γελούν με την στάση σου έτσι? Ολα αυτά, όλη αυτή η χολή στο πρόσωπο μου επειδή ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ για κάποιο λόγο να παραδεχθείς ότι έκανες λάθος, λυπηρό απλά.
Τι ακολουθεί? Να ψάξεις και να βγάλεις στην φόρα απιστίες που έχω κάνει στην γυναίκα μου? Κλήσεις που έχω φάει με την μοτοσυκλέτα μου?τι?
»

Γιατί όλο αυτό το σιχαμερό δηλητήριο? Επειδή σου είπε ότι ξέρει -όπως όφειλε- την συμπεριφορά σου και σε άλλα νήματα? Τον έβγαλες ανώμαλο και καταδότη? Και το συγκρίνεις αυτό με το ότι σε είπε (πολύ σωστά όπως απέδειξα παραπάνω) τρολ? Αρχιτρολ έπρεπε να σε είχε πει.

Να μιλήσω για ντροπή, είναι ανώφελο γιατί ούτε που καταλαβαίνεις τη σημασία όσων γράφεις.

(Αν νομίζει καποιος ότι σε ότι λέω πιο πάνω υπάρχουν υπερβολές ή ανακρίβειες, ζητώ από τον Χρήστο να ξανανεβάσει τα μηνύματα που σβήστηκαν που επιβεβαιώνουν πλήρως τους ισχυρισμούς μου)

Δεν έχεις κανένα δικαίωμα να ζητάς οτιδήποτε. Φιλοξενούμενος είσαι εδώ και πρέπει να σέβεσαι τον χώρο και τους ανθρώπους που αφιλοκερδώς δίνουν κόπο και χρόνο για να σε εξυπηρετούνε.
Και αν επιμείνεις να ανέβουν, θα τα ανεβάσω. Επειδή θίγουν κόσμο όμως και επειδή για άλλη μια φορά έκανες ένα νήμα μαντάρα θα εισηγηθώ την δια παντώς απομάκρυνσή σου από το forum. Γιατί δεν μπορεί να ζητάς να είναι εκεί και να θίγουν και να μην αναλαμβάνεις και την πλήρη ευθύνη όσων γράφεις.

Γιατί γράφω αυτό το ποστ?Γιατί όχι, δεν θα το αφήσω να περάσει έτσι, όπως στην κανονική μας ζωή έτσι και εδώ, πρέπει να διεκδικούμε το δίκιο μας. Το ότι κάποιος διαθέτει κάποια μορφή εξουσίας δεν σημαίνει αυτομάτως ότι έχει και το αλάθητο του Πάππα ή ότι μπορεί κατά το δοκούν να την χρησιμοποιεί εις βάρος μας.

Να σου εξηγήσω εγώ γιατί γράφεις το ποστ αυτό:

Γιατί δεν έχεις καταλάβει ούτε ότι εδώ είσαι φιλοξενούμενος, ούτε ότι κανείς δεν σου χρωστάει τίποτε.
Κανένας εδώ δεν έχει να κερδίσει τίποτε με το να ανέχεται τις συμπεριφορές σου αυτές.

Επίσης δεν έχεις καταλάβει ότι ξεπέρασες τα όρια επαναφέροντας με τόσο θράσος το θέμα ζητώντας και τα ρέστα από πάνω.

Παίρνεις την απάντησή σου λοιπόν αλλά πλέον θα πάρεις και αυτό που σου αξίζει.

Last edited:
Και δεν πειράζει.

Θα δεις την απάντηση αυτή όταν επιστρέψεις.

Ίσως τότε μπορείς να αναλογιστείς τις συμπεριφορές σου πιο ψύχραιμα.

Status
Not open for further replies.