Larry said:ελα ντε το ιδιο μου ειπε κ ενας Σαουδαραβας φιλος.... μου μεινανε κατι ψιλο ευρω τι να τα κανω?
εεεε του ειπα παρε κατι απ Ελλαδα να σου μεινει......
και πηρε Μαιζονετα 300 τμ στο Καβουρι !!!!!!
Larry said:ελα ντε το ιδιο μου ειπε κ ενας Σαουδαραβας φιλος.... μου μεινανε κατι ψιλο ευρω τι να τα κανω?
εεεε του ειπα παρε κατι απ Ελλαδα να σου μεινει......
και πηρε Μαιζονετα 300 τμ στο Καβουρι !!!!!!
panosxgr said:Οσο για το ποσο Ντινο...επαιρνα μαλλον μια Χ2000 :music-smiley-005: , οποτε που να την κουβαλαω τωρα!![]()
Αν είναι για ταξίδι στην Αγγλία, καλύτερα revolut ή κάτι αντίστοιχο. Είμαι στο Λονδίνο από τον Δεκέμβρη κ δεν θυμαμαι να χρησιμοποίησα μετρητά οπουδήποτε.
Χρεωστική ή πιστωτική κάρτα δεν θα έχει διαφορά, ότι σε βολεύει. Αν από την άλλη θέλεις να γλιτώσεις κάθε πιθανή προμήθεια πας δαγκωτά σε Revolut, καμία προμήθεια, φορτώνεις σε ευρώ απευθείας, άμεση μετατροπή χωρίς κλεψιές κλπ. Νομίζω δουλεύει σε κάθε κινητό.Αρα η καλυτερη λυση ειναι χρηση χρεωστικης και οχι πιστωτικης καρτας ?
Και να σεταρω και να φορτισω μια revolut ?
Το μόνο που να μην κάνεις είναι συνάλλαγμα, αν θες αναγκαστικά μετρητά για κάποιο λόγο μόνο από ATM στην Αγγλία από επίσημη τράπεζα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.