Συναρμολόγηση βάσης τοίχου VOGELS EPW6565

juststarter

New member
26 July 2011
51
Καλημέρα,

έκατσα χθες να συναρμολογήσω την βάση και νομίζω ότι σε γενικές γραμμές τα έχω καταφέρει καλά. Το κομμάτι που είναι βιδωμένο στον τοίχο βράχος, ο βραχιόνας που είναι κάθετα στον τοίχο μια χαρά .... οι ερωτήσεις μου όμως ειναι δυο :
α) Το (ημι)σφαιρικό κομμάτι της βάσης (στο οποιο στηρίζεται ο προτζεκτορας) έχει ένα λεβιέ που είναι για το σφίξιμο της σφαίρας (ώστε όταν αλφαδιάσεις τον προτζέκτορα, αυτός να μην αλλάζει θέση). Αυτον δεν έχω καταφέρει να τον πάω πίσω πίσω (και να ακούσω κάποιο "κλικ"), ίσως όμως και να μην χρειάζεται γιατι τελικά η σφαίρα (ή μάλλον το ημισφαίριο) δεν κουνιέται. Ετσι είναι ;
β) Ο προτζέκτορας όταν συνδεθεί με την σφαίρα αυτή, θα περίμενα να κάνει ένα "κλικ" , να μην έχει καθόλου τζόγο και η οποια κίνηση του να γίνεται μονο μέσω της κίνησης της σφαίρας. Όμως έχει ένα μικρό τζόγο και στον οριζόντιο και στον κατακόρυφο άξονα. Αν σε αυτό το σημείο έχω κάνει κάτι λάθος, τότε μάλλον κινδυνεύει από πτώση (ελπίζω μολις γυρίσω σπίτι να μην τον βρω στο πάτωμα και σε κομμάτια ...)