Συναυλία Συλλόγου "Νοσηλεία"

doros

AVClub Addicted Member
19 June 2006
1,411
Ηράκλειο Αττικής
Καλησπέρα σε όλους. Παρακαλώ πολύ να δείτε με προσοχή το κείμενο που ακολουθεί και, αν κάποιος θέλει να ενισχύσει την προσπάθεια του Συλλόγου και να παρακολουθήσει τη συναυλία, μπορεί να απευθυνθεί είτε στο σύλλογο απευθείας, είτε σε μένα. Το κάθε εισιτήριο στοιχίζει 15 .

«Ο Σύλλογος «ΝΟΣΗΛΕΙΑ», ο Σύλλογος της κατ’ οίκον βοήθειας και νοσηλείας «Παμμακάριστος», προσφέρει δωρεάν νοσηλεία στο σπίτι σε ασθενείς, συνήθως κλινήρεις, με χρόνια νοσήματα.

Διπλωματούχες Νοσηλεύτριες προσφέρουν εξειδικευμένες υπηρεσίες, όπως ενεσοθεραπείες, ενδοφλέβιες θεραπείες, φροντίδα κατακλίσεων, εκπαίδευση στη θεραπεία και πρόληψη όπως και αξιολόγηση της κατάστασης των ασθενών, και άλλα. Γιατροί επισκέπτονται ασθενείς όταν χρειάζεται. Το έργο μας βοηθούν, επίσης, και εθελοντές.

Κατά το έτος 2006 πραγματοποιήσαμε 1946 επισκέψεις στα σπίτια ασθενών και παρείχαμε τις νοσηλευτικές μας υπηρεσίες.

Ο Σύλλογος ανήκει στις Μη Κυβερνητικές, Μη Κερδοσκοπικές Οργανώσεις και ενισχύεται οικονομικά από τα μέλη μας, από χορηγίες και από τα έσοδα ποικίλων κοινωνικών και καλλιτεχνικών εκδηλώσεων.

Για τη συνέχιση του έργου μας διοργανώνουμε, σε συνεργασία με την Εταιρία ΤΕΧΝΙS του κ. Γιάννη Μακρίδη, μεγάλη ΣΥΝΑΥΛΙΑ την ΤΕΤΑΡΤΗ 26 Σεπτεμβρίου 2007 στο Θέατρο Πέτρας στην Πετρούπολη με τον Λαυρέντη ΜΑΧΑΙΡΙΤΣΑ, τον Σάκη ΜΠΟΥΛΑ, τον Αντ. ΜΙΝΤΖΕΛΟ, τον Δημ. Σταρόβα, την Ελεον. Ζουγανέλη και άλλους αξιόλογους καλλιτέχνες και Ηθοποιούς.

Για κάθε επιπλέον ενημέρωση μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Γραμματεία του Συλλόγου (Τηλ. 2102112395) κάθε εργάσιμη ημέρα από 9 π.μ. μέχρι 1 μ.μ. ή απευθείας με τον Πρόεδρο κ. Ιωάννη Κωνσταντινίδη (Τηλ. 6977207262) και τον Γραμματέα κ. Γιώργο Ρούσσο (Τηλ. 6977856159).

Ευχαριστούμε για τη συμπαράσταση που θα δείξετε στο φιλάνθρωπο έργο μας.»

Ξέρω πως είναι μια περίοδος δύσκολη που τρέχουν τα εκλογικά. Θα το ξαναθυμίσω και μετά τις εκλογές. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την στήριξη στην προσπάθεια αυτή του Συλλόγου. Είναι ένας σύλλογος που προσπαθεί πολύ να επιβιώσει. Αν και δεν είμαι μέλος, ξέρω τις προσπάθειες που γίνονται και είναι αληθινές, γιατί πρόεδρος είναι ο πεθερός μου. Να σας πω δε, πως αποφασίστηκε μετά τα γεγονότα να δωθεί το 30% των εισπράξεων στους Πυρόπληκτους.

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους. Σας θυμίζω πως μεθαύριο Τετάρτη 26/9 είναι η συναυλία του Συλλόγου ΝΟΣΗΛΕΙΑ, στις 20.30 στο Θέατρο Πέτρας.