Aggelos M. AVClub Fanatic 19 June 2006 11,029 6 February 2011 #1 Εκανα συγχρονισμο επαφων με Outlook και δεν εχω πλεονμ καμμια στο iphone. Μπορω να τις ξαναβρω? Αλλιως... πεθανα!!!
Εκανα συγχρονισμο επαφων με Outlook και δεν εχω πλεονμ καμμια στο iphone. Μπορω να τις ξαναβρω? Αλλιως... πεθανα!!!
Aggelos M. AVClub Fanatic 19 June 2006 11,029 6 February 2011 #2 To restore from backup τις επανεφερε!!!:BDGBGDB55::BDGBGDB55: Πως στο καλο τις παιρνω στο Outlook?
ichaltou AVClub Enthusiast 25 July 2007 963 Θεσσαλονικη-Τριλοφος 6 February 2011 #3 στις επιλογές του συγχρονισμού έχει κάποιες επιλογές προς τα που να μετακινούνται και να ενημερώνοονται οι επαφές. Κάτι τέτοιο πρέπει να έχει γίνει.
στις επιλογές του συγχρονισμού έχει κάποιες επιλογές προς τα που να μετακινούνται και να ενημερώνοονται οι επαφές. Κάτι τέτοιο πρέπει να έχει γίνει.
L lynyrd Established Member 22 September 2007 266 28 February 2011 #4 Επειδή κι εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα μήπως μπορεί κάποιος να μας πει τις ρυθμίσεις για να στείλω τις επαφές από το iphone στο outlook ?
Επειδή κι εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα μήπως μπορεί κάποιος να μας πει τις ρυθμίσεις για να στείλω τις επαφές από το iphone στο outlook ?