συνδεσεις ηχειων

petros n

AVClub Enthusiast
16 April 2008
987
καλησπερα τη διαφορα θα εχω αν κανω δηπλωκαλωδιωση στα μπροστινα ηχεια ,πως τα συνδεω πως τα δηλωνω στον ενυσχητη μου(denov 1910)

πρεπει να κανω ξανα σεταπ

καθε πληροφορεια σας χρησημη

ευχαριστω

εγω ειχα δει διαφορα διοτι κανει biamp οχι biwire θα δηλωσεις στον ενισχυτη σου amp assign --> biamp τα front a και κανε παλι set up (τι ηχεια εχεις?)

Να μου πεις ότι άκουσες διαφορά χρησιμοποιώντας τελικό ή έστω ολοκληρωμένο μεγάλης κατηγορίας (πχ LX 83) το καταλαβαίνω. Αλλά από τα ενισχυτικά στάδια ενός ολοκληρωμένου όπως ο 1910 δυσκολεύομαι.

(εγω ειχα δει διαφορα διοτι κανει biamp οχι biwire θα δηλωσεις στον ενισχυτη σου amp assign --> biamp τα front a και κανε παλι set up (τι ηχεια εχεις?)

τα ηχεια ειναι τα rf 52 klipsch rc10 mprostina dipolaπισω

Θα έλεγα πως αναλόγως του ηχείου βλέπεις μικρές ή μεγάλες διαφορές.

Θαύματα βέβαια δεν γίνονται αλλά στη δική μου περίπτωση όταν έκανα bi-amp τα μπροστινά μου ηχεία (Tannoy Eyris DC3) με τον Marantz SR8002 άκουσα καλύτερη ατάκα στο μπάσο, και πιο εστιασμένη στερεοφωνική εικόνα.
Τα δυναμικά περάσματα έγιναν πιο σαφή ιδιαίτερα όσο δυνάμωνες την ένταση.

Η αλήθεια είναι πως θα ήθελα να ακούσω μεγαλύτερες διαφορές, στην αρχή ψιλοαπογοητεύτηκα, αλλά όπως είπα θαύματα δεν γίνονται. Οι διαφορές (αν και μικρές) υπήρξαν πάντως.