Συνδέσεις προενισχυτή με Sub

Constantinos Milonas

AVClub Addicted Member
20 August 2006
1,782
Μιας και θα προβώ σε αγορά μικρών ηχείων θα ήθελα να ξέρω εάν μπορώ να συνδέσω τον προενυσχιτη μου με ένα sub που έχω. Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη.

Προενυσχιτης.
rc980bx.JPG

Το Sub.
P1000320.JPG

Re: Συνδέσει προενισχυτή με Sub

Ναι, εύκολα κιόλας ... αφού το sub είναι ενεργό και ο προ σου έχει διπλή έξοδο, Θα συνδέσεις απλά τη μία έξοδο του προ με τo line-in του sub... κι είσαι έτοιμος!

Αρκεί ο προ να δίνει ταυτόχρονα και στις δύο εξόδους... που δε φαντάζομαι γιατί να μην το κάνει...

Ναι, εύκολα κιόλας ... αφού το sub είναι ενεργό και ο προ σου έχει διπλή έξοδο, Θα συνδέσεις απλά τη μία έξοδο του προ με τo line-in του sub... κι είσαι έτοιμος!

Αρκεί ο προ να δίνει ταυτόχρονα και στις δύο εξόδους... που δε φαντάζομαι γιατί να μην το κάνει...

Χρειάζεται να βάλω διπλό RCAa η ένα μονο όπως είναι έτσι πάνω ?
Από ότι αναφέρει το manual μπορείς να βάλεις 2 τελικούς και να οδηγήσεις με τον ένα τις ψιλές συχνότητες και με τον άλλον τις χαμηλές.
Ευχαριστώ.

Διπλό rca κανονικά right/left από το ένα output του προ στο line-in του sub. Στην περίπτωσή σου (ενεργό sub) έχεις ήδη τροφοδοτήσει τον έναν τελικό που λες, αυτόν για τις χαμηλές...-bye-

Διπλό rca κανονικά right/left από το ένα output του προ στο line-in του sub. Στην περίπτωσή σου (ενεργό sub) έχεις ήδη τροφοδοτήσει τον έναν τελικό που λες, αυτόν για τις χαμηλές...-bye-

Ωραία ευχαριστώ πολύ με έβγαλες από μια αγωνια.