Καλησσπερα σε ολους!Εχω και εγω ενα acer 5920g,και το εχω συνδεσει σε μια philips 32pfl hd με hdmi.To προβλημα ειναι πως,ανα τακτα χρονικα διαστηματα,ενω παρακολουθω,χαλαει η εικονα.(σαν να ειναι πλεον σε αρνητικο φοντο,με αποχρωση πρασινου>Το προβλημα στα ξενα φορουμ,αναφερεται ως greenish).Για να επανελθει,επιλεγω μια αλλη θυρα hdmi στην tv,και μολις επιστεψω παλι σε αυτην που εβλεπα,ολα ειναι ο.κ.Με τον ιδιο Υ/Η σε αλλη τηλεοραση δεν εχω προβλημα.Με αλλη συσκευη,στην ιδια τηλεοραση,παλι δεν εχω προβλημα.Κατι γινεται μεταξυ των δυο αυτων συσκευων.Μετα απο ψαξιμο,λενε,πως αν αλαξω την εξοδο της καρτας γραφικων απο rgb σε ycbrc,μαλλον θα φτιαξει,επιλεγοντας την ρυθμιση 4.4.4.4.Πως ομως θα το κανω αυτο?Η μηπως πρεπει να κανω κατι αλλο?Η Phillips μου προτεινε να κανω αναβαθμιση λογισμικου,αλλα δεν ειδα διαφορα στο προβλημα."Σκαλιζοντας " την καρτα γραφικων στον Υ/Η,καπως εχει καλυτερεψει,(παρατεινωντας τον χρονο που παρουσιαζεται το προβλημα),οποτε καπου εκει βρισκεται και η λυση.Ελπιζω και ευχομαι καποιος να εχει αντιμετωπισει κατι παρομοιο γιατι το θεμα εχει καταντησει φοβερα εκνευριστικο.Thanks in advance!!!