Συνδεση δεύτερου ζεύγους ηχείων

vlkr

Senior Member
21 August 2010
329
Καλημέρα σε όλους!Εχω τελικό τον vincent sp 331(150w/8ωμ και 300w/4ωμ) και βλέπω οτι έχει δυνατότητα σύνδεσης ενός δεύτερου ζευγους ηχείων.Έχω δύο ηχεία δαπέδου(8ωμ και 90db ευαισθησία σύμφωνα με τον κατασκευαστή) και αναρωτιόμουν τι θα γινόταν αν έβαζα και ένα ζεύγος ηχείων βάσης της αρεσκείας μου?Θα έχαναν τα δαπέδου σε απόδοση?Σκεφτομαι τα βάσης να τα βάλω να παίζουν πίσω(όπως τo home cinema).Θα έχω άραγε καλύτερο ήχο?

Μην το κάνεις! Μόνο αρνητικά έχει να σου προσφέρει. Κοίτα να τοποθετήσεις όσο το δυνατόν καλύτερα τα ηχεία στον χώρο και άσε τα 4 ηχεία. Τέτοιες λύσεις είναι μόνο για επαγγελματικούς χωρους,όπως καταστήματα διασκέδασης ,που ενδιαφέρει μόνο η ένταση του ήχου.

Re: Απάντηση: Συνδεση δεύτερου ζεύγους ηχείων

Μην το κάνεις! Μόνο αρνητικά έχει να σου προσφέρει. Κοίτα να τοποθετήσεις όσο το δυνατόν καλύτερα τα ηχεία στον χώρο και άσε τα 4 ηχεία. Τέτοιες λύσεις είναι μόνο για επαγγελματικούς χωρους,όπως καταστήματα διασκέδασης ,που ενδιαφέρει μόνο η ένταση του ήχου.

Να γίνω πιο σαφής.Έχω 2 ηχεία και θέλω να τα κάνω 4.Πιστεύεις οτί θα μου προσφέρει μόνο ένταση?Άλλα μειονεκτήματα?ευχαριστώ για την ανταπόκριση.