απο την τεταρτη η 5090Η βρηκε τον χωρο της στο σαλονι και ολα πανε καλα εκτος απο την αποτυχημενη προσπαθεια να συνδεσω τον φορητο η/υ με την tv μεσω της θυρας Ethernet.
α.κατεβασα και εγκατεστησα την τελευταια εκδοση του wmp(11.0)
β.εκανα share στο library της εφαρμογης τα folders
γ. το windows media player "βρηκε" την tv και την αναγνωρισε για διαμοιραση αρχειων εικονας, βιντεο...
δ. στην tv ετρεξα το setup του HMG , ακολουθησα τις οδηγιες και ενω εχω επικοινωνια απο το laptop με την tv( ping της ip address) αυτη δεν αναγνωριζει κανεναν media server με αποτελεσμα να μην βλεπω κανενα αρχειο στην HMG.
καθε βοηθεια ευπροσδεκτη παιδια...
κατα τα αλλα η tv σε τηλεοπτικο σημα ειναι πολυ καλη, σε dvd δισταζω ακομα να παιξω και δεν εχω προς το παρον blue ray.
α.κατεβασα και εγκατεστησα την τελευταια εκδοση του wmp(11.0)
β.εκανα share στο library της εφαρμογης τα folders
γ. το windows media player "βρηκε" την tv και την αναγνωρισε για διαμοιραση αρχειων εικονας, βιντεο...
δ. στην tv ετρεξα το setup του HMG , ακολουθησα τις οδηγιες και ενω εχω επικοινωνια απο το laptop με την tv( ping της ip address) αυτη δεν αναγνωριζει κανεναν media server με αποτελεσμα να μην βλεπω κανενα αρχειο στην HMG.
καθε βοηθεια ευπροσδεκτη παιδια...
κατα τα αλλα η tv σε τηλεοπτικο σημα ειναι πολυ καλη, σε dvd δισταζω ακομα να παιξω και δεν εχω προς το παρον blue ray.