συνδεση ethernet με Kuro 5090H...

erevos

New member
20 December 2007
26
απο την τεταρτη η 5090Η βρηκε τον χωρο της στο σαλονι και ολα πανε καλα εκτος απο την αποτυχημενη προσπαθεια να συνδεσω τον φορητο η/υ με την tv μεσω της θυρας Ethernet.

α.κατεβασα και εγκατεστησα την τελευταια εκδοση του wmp(11.0)
β.εκανα share στο library της εφαρμογης τα folders
γ. το windows media player "βρηκε" την tv και την αναγνωρισε για διαμοιραση αρχειων εικονας, βιντεο...
δ. στην tv ετρεξα το setup του HMG , ακολουθησα τις οδηγιες και ενω εχω επικοινωνια απο το laptop με την tv( ping της ip address) αυτη δεν αναγνωριζει κανεναν media server με αποτελεσμα να μην βλεπω κανενα αρχειο στην HMG.

καθε βοηθεια ευπροσδεκτη παιδια...
κατα τα αλλα η tv σε τηλεοπτικο σημα ειναι πολυ καλη, σε dvd δισταζω ακομα να παιξω και δεν εχω προς το παρον blue ray.

Δείτε το Post #1031 για τα supported format
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=24975&page=26

σιγά μην έχω ολόκληρη τηλεόραση ανοικτή για να παίζω Mp3...το dvico τι το χουμε;

Προσωπικά μου είναι αδιάφορο το ethernet της τηλεόρασης. Σιγά τα format που υποστηρίζει.

Re: Απάντηση: συνδεση ethernet με Kuro 5090H...

Δείτε το Post #1031 για τα supported format
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=24975&page=26

καλημερα, παρολο που δοκιμασα τη συμβουλη με το shared folder το media gallery συνεχιζει να μην βρισκει κανενα server.
Απο το usb αναπαραγει κανονικα, ελα ομως που εχω αρκετες ταινιες στον φορητο σε φορμα avi...πως μπορω να τις αναπαραγω στην tv?

καλημερα, παρολο που δοκιμασα τη συμβουλη με το shared folder το media gallery συνεχιζει να μην βρισκει κανενα server.
Απο το usb αναπαραγει κανονικα, ελα ομως που εχω αρκετες ταινιες στον φορητο σε φορμα avi...πως μπορω να τις αναπαραγω στην tv?

Δοκιμασε αυτον τον server και τα ξαναλεμε. Εχω ξαναγραψει κανει την τηλεοραση να παιζει μεσω ethernet και αρχεια που η ιδια δεν υποστηριζει μεσω ethernet.
Θα τον δει με τη μια!
www.tversity.com (Κατεβασε τον και κανε install)
Nikos
Περιμενω νεα σου τα οποια ειμαι σιγουρος οτι θα ειναι ευχαριστα

Δοκιμασε αυτον τον server και τα ξαναλεμε. Εχω ξαναγραψει κανει την τηλεοραση να παιζει μεσω ethernet και αρχεια που η ιδια δεν υποστηριζει μεσω ethernet.
Θα τον δει με τη μια!
www.tversity.com (Κατεβασε τον και κανε install)
Nikos
Περιμενω νεα σου τα οποια ειμαι σιγουρος οτι θα ειναι ευχαριστα
Νικο, κατ'αρχην ευχαριστω,
κατεβασα την εφαρμογη εκανα εγκατασταση , shared τα folders, αλλα το μονο που καταφερα ειναι η tv να "δει" το ονομα του φορητου ως server 01 αλλα οχι και τα περιεχομενα.
Στο GUI της εφαρμογης φαινονται κανονικα τα αρχεια και αναπαραγονται και γινονται broadcasting...μαλλον κατι κανω λαθος ή μηπως εχει δικιο ο asiκamin για το ΛΣ? εχω τα xp sp2...

Νικο, κατ'αρχην ευχαριστω,
κατεβασα την εφαρμογη εκανα εγκατασταση , shared τα folders, αλλα το μονο που καταφερα ειναι η tv να "δει" το ονομα του φορητου ως server 01 αλλα οχι και τα περιεχομενα.
Στο GUI της εφαρμογης φαινονται κανονικα τα αρχεια και αναπαραγονται και γινονται broadcasting...μαλλον κατι κανω λαθος ή μηπως εχει δικιο ο asiκamin για το ΛΣ? εχω τα xp sp2...

Αγαπητε μου φιλε καλημερα κατ αρχη και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
Οσο αφορα το θεμα του λειτουργικου δεν μπορω να εκφερω γνωμη γιατι και στο φορητο και στο σταθερο μου συστημα τρεχω vista.
Απο την αλλη
1. οταν η τηλεοραση βλεπει το server θα πρεπει να τον βλεπει σαν tversity
2. Απο το gui σιγουρεψου οτι εχει συνδεθει ο server. Σιγουρεψου οτι δεν εχεις καποιο firewall στο router σου η σε καποιο antivirus
Εγω με τη philips τα καταφερα μια χαρα και αφενως παιζει και αρχεια τα οποια δεν υποστηριζει εγγενως ενω μπορω ακομα να δω και live υλικο streaming οπως NASA TV, CNN TV, SKY UK TV, αλλα και ιντερνετικο ραδιοφωνο.
Το τελευταιο τευχος του Hitech εχει εκτενες αρθρο για DLNA certified τηλεορασεις και θα ηταν καλονα του ριξεις μια ματια.
Τελος γραφει (δεν νομιζω να φταιει αυτο αλλα εχε το υποψη σου) οτι δεν συνεργαζονται ολες οι τηλεορασεις το ιδιο καλα. Αν θυμαμαι την καλυτερη διασυνδεση ειχε η philips και ακολουθουσε η samsung.
Τελος θα ελεγα να τεσταρεις τον tversity server και με φορητο φιλου που εχει vista ωστε να αποκλεισεις και πιθανα bugs των xp.
Ακομα μπορεις να τεσταρεις τον nero server (αν εχεις μια απο τις τελευταιες εκδοσεις του nero - τον εχω δοκιμασει δουλευει μια χαρα) αλλα και τον philips multimedia manager server ο οποιος δουλευει επισης πολυ καλα.
Ωστοσο επιμενω στον tversity server γιατι κανει οτι και οι προηγουμενοι αλλα σκεψου οτι σε αντιθεση με τους προηγουμενους περα δηλαδη απο το να βλεπει οτι εχεις στον υπολογιστη σου κανει μετατροπη on the fly και των αρχειων που η τηλεοραση δεν υποστηριζει εγγενως για να μην μιλησω για την συνδεση και με τον εξωτερικο κοσμο οπως internetiko radio, live tv, youtube videos etc.
Περιμενουμε νεα σου!
Καλη επιτυχια

Last edited: