Συνδεση ηχειων Edifier R1700BT με Subwoofer γίνεται?

robi1994

Established Member
26 October 2016
161
Καλησπερα σας.Εχω τα ηχεια Edifier R1700BT εδω και 2 μηνες και θα ηθελα να μαθω αν μπορω να τα συνδεσω με ενα Subwoofer με καλωδια RCA?Η χρηση τους γινεται στον υπολογιστη καθαρα για ακροαση κυριως house μουσικης και θα ηθελα να μου προτεινετε subwoofer αν ειναι εφικτο να συνδεθει με τα ηχεια και εφοσον υπαρχει μια καλη ποιοτητα στον ηχο.
Εδω και πολλα χρονια ειχα ηχεια καθαρα του υπολογιστη και συγκεκριμενα τα Logitech X-230 2.1 και πιο πριν ηχεια Creative 2.1 και γι αυτο αποφασισα να αγορασω τα Edifier R1700BT με την προτοπη ενος φιλου μου για να αναβαθμισω οσο γινεται καλυτερα τον ηχο.

Υποχρεωτικά θα πρέπει να βρεις sub που έχει φιλτραρισμένη έξοδο line προς τα ηχεία στο σενάριο με τα ηχεία που έχεις.

Συνδεσμολογία, σήμα προς το sub και από κει έξοδος προς τα ηχεια. Με φίλτρο επαναλαμβάνω.

• Like
Reactions: ΔΗΜΗΤΡΗΣ.Π
Ή να πάρει ένα miniDSP .. αλλά δίχως να ξέρουμε τι subwoofer έχει, θεωρώ πεταμένα λεφτά όλα αυτά για αυτά τα ηχεία..

Καλησπερα σας.Εχω τα ηχεια Edifier R1700BT εδω και 2 μηνες και θα ηθελα να μαθω αν μπορω να τα συνδεσω με ενα Subwoofer με καλωδια RCA?Η χρηση τους γινεται στον υπολογιστη καθαρα για ακροαση κυριως house μουσικης και θα ηθελα να μου προτεινετε subwoofer αν ειναι εφικτο να συνδεθει με τα ηχεια και εφοσον υπαρχει μια καλη ποιοτητα στον ηχο.
Εδω και πολλα χρονια ειχα ηχεια καθαρα του υπολογιστη και συγκεκριμενα τα Logitech X-230 2.1 και πιο πριν ηχεια Creative 2.1 και γι αυτο αποφασισα να αγορασω τα Edifier R1700BT με την προτοπη ενος φιλου μου για να αναβαθμισω οσο γινεται καλυτερα τον ηχο.
τωρα προσεξα οτι ψαχνεις sub...ok

το "δικο τους"
απλα πραγματα με τις απολυτως απαραιτητες συνδεσεις και ρυθμισεις

ή με λιγα χρηματα παραπανω
κατεβαινει πιο χαμηλα απο το edifier και ειναι πιο πληρες σε συνδεσεις και ρυθμισεις,απο μια πιο "ειδικευμενη" εταιρια στον χωρο των studio monitors/sub.
κατι παραπανω το θεωρω υπερβολη.

Καλησπέρα σας, ευχαριστώ πολύ για την άμεση ανταπόκριση σας, λοιπόν δεν έχω subwoofer και γι'αυτό σκέφτομαι να αγοράσω.
Ποιο προτείνεται να αγοράσω και κυρίως θα είναι εύκολο μετά να το συνδέσω και να το ρυθμίσω σωστά ώστε να παίζει με τα ηχεία που έχω;