αυτη τη στιγμη το πιο προσιτο ειναι το pioneer N30,ειναι αρκετα καλο απο δυνατοτητες και ηχο,αν και ακομα και με ενα dac των 500 ευρω το αναβαθμιζεις αισθητα. Η τιμη του εχει πεσει αρκετα (λιγο πανω απο 300 ευρω) αλλα δεν ξερω αν υπαρχει σε στοκ. Το εχω απο τον Ιουνιο και με εχει βολεψει μια χαρα. Φυσικα ειναι σχεδιαση δυο ετων πλεον και δεν εχει πχ. δυνατοτητα spotify,αλλα αυτο το κανεις απο το ipad (το οποιο μπορει να συνδεθει και να στειλει σημα στην usb εισοδο του pioneer αλλα και με airplay). Απλα ειναι πολυ πρακτικο γιατι εκτος απο το δικτυο (nas,αλλο pc) μπορει και διαβαζει πολυ γρηγορα απο την usb του σκληρους δισκους και στικακια,ενω με την τελευταια αναβαθμιση διαβαζει και 24/192 απο αυτη την εισοδο (πριν την αναβαθμιση εφτανε ως 24/96 απο εκει και 24/192 μονο μεσα απο το δικτυο). Το επομενο προσιτο ειναι το denon dnp720, αλλα αυτο μαλλον αξιζει σαν αγορα απο το ιντερνετ, που το βρισκεις σε τιμη πολυ χαμηλη. Απο εκει και περα ξεφευγει η κατασταση με συσκευες κοντα στο χιλιαρικο και πανω.
Όταν έλεγες για network media player νόμιζα ότι εννοουσες τύπου popcorn προκειμένω να το συνδιάσω και με θέαση ταινιών και προς στιγμή μου έκανε εντύπωση για να πω την αλήθεια μιας και παραξενευτηκα γιατί από ότι ξέρω αυτού του τύπου τα player δε λένε και πολλά στον ηχητικό τομέα. Το pioneer πίστεψε με το χαλβαδιαζω εδώ και πολύ καιρό και λόγω ονόματος (τα θεωρώ πολύ τίμια μηχανήματα) αλλά και λόγω τιμής και πιστεύω ότι θα ήταν ότι πρέπει για τη δουλειά που θέλω. Είναι μάλλον θέμα να το πάρω απόφαση να δώσω αυτά τα 300 και να ξεμπερδευω με το θέμα τελικά.
Για το spot iffy να σου πω την αλήθεια δε με νοιάζει μιας και αφού δοκίμασα free για ένα μήνα την έκδοση premium και δε με έπεισε καθόλου στο κομμάτι ήχου, δεν ανανέωσα τη συνδρομή. Δυστυχώς όμως αν δεν είσαι premium χρήστης του spotify δε μπορείς να το ανοίξεις με συσκευές τύπου iPad ή κινητά αλλά δεν το έχω και τόσο πρόβλημα.