Σύνδεση KDL40D3000 με PC

menas

New member
5 November 2007
3
Αγαπητοί κύριοι καλησπέρα,

προσφάτως αγόρασα και εγώ μία KDL40D3000 και μπορώ να πω ότι οι συζητήσεις στο παρόν φόρουμ έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην απόφαση αγοράς.
Λαμβάνοντας υπ'όψιν την αυξημένη τεχνογνωσία που βρήκα στο παρόν φόρουμ θα παρακαλούσα για τη βοήθειά σας στο εξής πρόβλημα που αντιμετωπίζω και λόγω άγνοιας αδυνατώ να λύσω.

Συνέδεσα πρόσφατα το laptop μου με την τηλεόραση με ένα απλό καλώδιο vga. Χωρίς κανένα πρόβλημα η τηλεόραση έλαβε σήμα και είδα το desktop πεντακάθαρα. Επίσης δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα να προβάλω φωτογραφίες και videάκια που τραβήχτηκαν με το κινητό μου μέσω του Nokia Player.

Το πρόβλημα εντοπίζεται όταν προσπαθώ να αναπαράγω είτε video μέσω του Media Player είτε DVD μέσω του DVD player. Πολύ απλά η οθόνη της τηλεόρασης μένει μαύρη και δε δείχνει τίποτα. Είτε σε full screen είτε σε μικρό παράθυρο. Όταν το παράθυρο είναι μικρό, βλέπω καθαρά όλο το desktop, το περίγραμμα του παραθύρου του Player αλλά μαύρο στην οθόνη που γίνεται η προβολή.Το ίδιο συμβαίνει και όταν βλέπω Online εκπομπές τύπου sopcast.

Αν μπορεί κάποιος από τους εδώ γκουρού να βοηθήσει θα το εκτιμούσα δεόντως.

Ευχαριστώ και καλώς σας βρήκα