ΣΥΝΔΕΣΗ LAPTOP ΜΕ SONY BRAVIA 32W4000 ΜΕΣΩ VGA ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ POWERSTRIP ΓΙΑ FullHD

sgwise

New member
29 November 2008
7
Καλησπέρα σε όλους. Είναι το πρώτο μου thread και ελπίζω να διάβασα καλά όλους τους κανόνες και να μην έκανα καμιά βλακεία του πρωτάρη (!)

Λοιπόν μπαίνω κατευθείαν στο θέμα μου:
Έχω ένα Laptop Toshiba Sattelite με κάρτα γραφικών ATI X700, και επίσης πρόσφατα αγόρασα μια TV SONY BRAVIA 32W4000. Έχω συνδέσει το Laptop στην τηλεόραση μέσω VGA (δεν έχει DVI) και εγκατέστησα το Powerstrip προκειμένου να στείλω σήμα 1920 x 1080 στην τηλεόραση (αφού οι Drivers της κάρτας γραφικών δεν με αφήνουν να βάλω τέτοια ανάλυση). Το πρόβλημα είναι οτι δεν ξέρω ποιά απο τις custom resolutions πρέπει να διαλέξω (έχει καμια 6-7 διαφορετικές για 1920x1080) για να έχω καλά αποτελέσματα και επίσης δεν ξέρω εάν χρειάζεται να αλλάξω και κάποιες απο τις υπόλοιπες advanced ρυθμίσεις. Τέλος δεν είμαι και πολύ σίγουρος αν το Laptop θα καταφέρει να παίζει απροβλημ'άτιστα τα Full HD videos στην TV γιατί με το λίγο που πειραματίστηκα διαπιστωσα κολλήματα στο playback και καθυστέρηση ήχου μετα τα πρώτα 10 δευτερόλεπτα!
Άν γνωρίζει κάποιος κάτι σχετικά παρακαλώ τα φώτα σας!

Καλησπέρα φίλε και καλώς ήρθες στο φόρουμ.

Καλύτερα να κάνεις την ίδια ερώτηση στην HTPC, που έχει περισσότερες πιθανότητες να απαντηθεί θέμα σχετικό με powerstrip και υπολογιστές.

Όσον αφορά τα custom resolutions να υποθέσω πως οι 6-7 διαφορετικές επιλογές αφορούν διαφορετικό ρυθμό ανανέωσης ? Αν ναι, τότε η σωστή επιλογή εξαρτάται από το υλικό που θα παίζεις.