Σύνδεση Micromega DAC με PC και Fostex PM1 MKII

Silencer

New member
2 January 2011
37
Γεια σας μετά από την αγορά των fostex θα ήθελα να ρωτήσω εάν γίνετε να συνδέσω το dac της Micromega που έχει ο πατέρας μου στο hi-end του, με τον υπολογιστή μου και με τα Fostex

Μια φωτογραφία το πως είναι από πίσω:
Από πάνω είναι το cd player και από κάτω το dac.
MicromegaConceptDAC1Drive1.jpg

Θες καλώδιο θηλυκό XLR από τις balanced εξόδους του dac -> σε αρσενικό XLR ή TRS (καρφί).

...και για τον υπολογιστή η καλύτερη λύση ειναι να πάρεις το hiface της M2Tech (υπάρχει σχετικό νημα στην comp. audio) το οποίο κάνει μετατροπή usb σε coaxial και να τον συνδέσεις στην coax. είσοδο του dac. Θες ενα 100ρικακι βεβαια... αλλιώς αν ο υπολογιστής σου βγάζει optical σημα τον συνδέεις με οπτική ινα πάντως το hiface αξίζει κάθε ..ΙΜΗΟ!!

Ποια Fostex ειναι;

Αν θελεις να οδηγησεις απλα τα fostex (φανταζομαι μιλαμε για ενεργα) αυτο που λεει ο Tmjuju.

Αν τωρα θελεις να στειλεις "σημα" απο το PC στο DAC και μετα στα Fostex ειναι μια αλλη ιστορια.

Τι ακριβως θελεις να κανεις;

2 Ενεργά fostex pm1 έχω και θέλω να τα συνδέσω στο dac και μουσική να παίζω από το pc.

Αν κατάλαβα καλά παίρνω xlr αρσενικό/θηλυκό και συνδέω από τα audio outputs --> ηχεία και μετά με οπτική ίνα dac --> motherboard του pc?

Last edited:
συνδεεις την XLR OUT του DAC ,στο IN του ηχειου κι επειτα συνδεεις στην DIGITAL IN του DAC την DIGITAL OUT του PC, ειτε οπτικη ινα ,ειτε με RCA (αν εχει κι απο τα δυο προτιμησε την RCA )

το ερωτημα βεβαια ειναι το εξης..... ο υπολογιστης σου εχει DIGITAL OUT??????