Σύνδεση Onkyo 876, Sony KDL46HX750, PS3 και Popcorn A200

panioul

New member
13 August 2008
66
Καλησπέρα σε όλους! Είπα και εγώ να ανοίξω αυτό το θέμα με αφορμή την παραλάβη της καινούριας μου τηλεόρασης σε μερικές μέρες και του σταυρόλεξου που έχω για να λύσω όσον αφορά τη σύνδεσή της αλλά και τις ρυθμίσεις όλων των μηχανημάτων. Όχι τόσο όσον αφορά το τεχνικό κομμάτι, καλώδια, τύπους συνδέσεων κτλ. αλλά όσον αφορά τις ρυθμίσεις τους και το αν θα πρέπει όλες οι εικόνες να περνάνε μέσω του Onkyo. Εκείνο που με απασχολεί πρωτίστως είναι η μέγιστη απόδοση της εικόνας σε αναπαραγωγή Blueray μέσω του PS3 και mkv μέσω του PCH A200.Γι' αυτό λοιπόν χρειάζομαι τις γνώσεις και την εμπειρία όλων εδώ μέσα!!!

Ναι έτσι είναι συνδεδεμένο. Το θέμα που πίστευα ότι θα αντιμετώπιζα είναι για τον HD ήχο αλλά και για τις ταινίες 3D. Στη δοκιμή που έκανα όμως διαπίστωσα ότι έχω κανονικά και ήχο HD και εικόνα 3D σε Full SBS. Από εκεί και πέρα δεν ξέρω αν θα πρέπει μόνιμα να ρυθμίσω το καλαμπόκι σε 1080p/24hz για την παρακαλούθηση των ταινιών και αν θα πρέπει να αλλάξω τίποτα ρυθμίσεις στον Onkyo που αφορούν την εικόνα;