Σύνδεση PC-A/V RECEIVER

GTMan

New member
2 September 2007
85
Αυτήν την στιγμή εχω συνδεμενο την καρτα ήχου μου X-fi fatality με εναν ενισχυτή technics(απο ενα hi-fi) στην εισοδο του (aux), αλλα επειδη το σημα ερχοταν απο την καρτα ηχου πολυ αδυναμο ο ενισχυτης δεν μπορουσε να τον ανεβασει σε αρεστο σημειο. Ετσι πρωτα περναω το σημα απο τον ενισχυτη τον 5.1 ηχειων(creative inspire P5800) μου σηλαδη στο subwoofer τον ηχειων που ειναι ο ενισχυτης και μετα παει στο techhnics.Δηλαδη κανω μια προενισχυση για να μπορεσει ο technics. Ολο αυτο δουλευει χωρις κανενα προβλημα. Τωρα όμως θα τον αντικαταστησει τον tehnics ενας α/ω ενισχυτης (sony str db870), το προβλημα μου ειναι να την αφησω την συνδεση ετσι οπως εχει η να συνδεσω τον sony απευθειας με την κάρτα ηχου? Αμα τον περναω πρωτα απο την προενισχυση υπαρχει περιπτωση να καει ο SONY η να εχω παραμορφωση στον ήχο? Επειδη ειναι ολοκληρωμενος ενισχυτης και απο οτι γνωριζω προενισχυση κανουμε μονο οταν ειναι να το συνδεσουμε με εναν τελικο, ετσι ειναι? Δεν τα γνωριζω και καλα...please help!

Δεν θα χρειαστεί να κρατήσεις τον υπάρχον τρόπο σύνδεσης. Σύνδεσε την κάρτα ήχου σου με τον Sony STR-DB870 και τελείωσες τα υπόλοιπα θα τα αναλάβει ο Sony.

Ναι ετσι ειναι το σωστο αλλα μηπως και παλι θα ειναι ειναι πολυ αδυναμο το σημα για να το ενισχυσει ο sony? Θα μου πειτε τωρα γιατι δεν το δοκιμαζεις...απλα δεν εχω τα καλωδια, αναλογα με την συνδεση που θα κανω θα παω να αγορασω. Thanks morfeus!