ΣΥΝΔΕΣΗ PC MΕ FULL HD LCD

batman

New member
22 September 2007
46
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ,1Η ΦΟΡΑ ΓΡΑΦΩ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ,ΣΥΝΗΘΩΣ ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΜΕ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ,ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ.1ον.ΚΑΛΩΔΙΑ 19 PIN KAI 18 PIN,ΣΕ ΤΙ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ?2ον.ΑΓΟΡΑΣΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ, ASUS EN8500GT SILENT MAGIC/HTP 512MB PCI-E RETAIL,ΤΙ ΚΑΛΩΔΙΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΣΥΝΔΕΣΩ ΜΕ ΤΗΝ LCD?(8-10m AΠΟΣΤΑΣΗ).ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ.:7SFGSFG:

για να συνδέσεις την κάρτα με την tv ένα hdmi καλώδιο θα ήταν ότι πρέπει.
βάζεις και ένα adaptor dvi=>hdmi και είσαι μια χαρά. εκτός και αν πάρεις κατευθείαν καλώδιο dvi=>hdmi. για την διαφορά των Pin μπορούν να δώσει κάποιος τα φώτα του ?

Γεια σας παιδιά εγώ για την συγκεκριμένη σύνδεση χρησιμοποιούσα s-video καλώδιο και ήμουν ευχαριστημένος.
Βρήκα όμως ένα καλώδιο dvi se hdmi σε καλή τιμή από το ebay και το παρείγγειλα.
Μου ήρθε πριν λίγες μέρες αλλά δυστυχώς όταν το σύνδεσα δε μου δίνει καθόλου σήμα.
Μου αναγνωρίζει ο υπολογιστής την τηλεόραση(sony kdl 2000 full hd)αλλά σήμα γιοκ
Καρτούλα έχω μία ATIradion 2600hd
Παρακαλώ τα φώτα σας

Προφανώς το καλώδιο πρέπει να είναι φίλε μου. Συνήθως προτιμάμε αντάπτορα DVI->HDMI και καλώδιο HDMI->HDMI.

Re: Απάντηση: ΣΥΝΔΕΣΗ PC MΕ FULL HD LCD

Νομίζεις ότι δεν υπάρχει περίπτωση να δουλέψει ε?
Τις ρυθμίσεις τις τσέκαρα όλες στον Catalyst αλλά δεν γίνεται τίποτα.
Υπάρχει καμία πατέντα να κάνουμε?
Ευχαριστώ για την απάντηση σου

Πατέντες σε αυτές τις περιπτώσεις φίλε μου, δυστυχώς δεν υπάρχουν. Το καλώδιο είτε θα δουλεύει είτε όχι. -bye-

Η Αti διαθέτει ειδική ρύθμιση μέσα από τον Catalyst, για να ενεργοποιήσεις το 720p και το 1080p. Eπίσης, διαθέτει ειδική ρύθμιση για τα 50Ηz. Aν δεν ενεργοποιήσεις αυτές τις επιλογές το ποιο πιθανόν είναι να μην κλειδώσει η εικόνα σου.

Δοκιμασε και με VGA καλωδιο. Ειναι πιο "σιγουρο" οτι θα δουλεψει, εστω και αν δεν σου βγαλει την καλυτερη ποιοτητα (συζητιεται αυτο). Οι τηλεορασεις ειναι πιο ανεκτικες στις αναλυσεις/refresh που δεχονται απο PC μεσω VGA παρα μεσω DVI/HDMI