Σύνδεση PC με TV wirelessly

mihachris

New member
14 July 2010
5
Καλησπέρα,
Επειδή έψαξα στο net και περισσότερο μπερδεύτηκα παρά διαφωτίστηκα, ζητάω τη βοήθειά σας. Έχω συνδέσει στην τηλεόρασή μου (Philips 42PFL9703) ένα wireless router μέσω ethernet (Thomson TG585v7) και θέλω να μπορώ να προβάλλω φωτογραφίες, να ακούω μουσική και να βλέπω video. Στο manual της philips, καθώς και εδώ, λέει πως είναι δυνατή η σύνδεση αλλά μέσω καλωδίων.
To set up your TV in a home PC network you need:

• a PC in a home network running recent media server software. (Windows media player (from version 11 onwards, Tversity or similar) this can be on any operating system ( Microsoft Windows XP or Vista,Intel Mac OSX, Linux, or simular )
  • a wired connection between your home network and your TV.
Δεν αναφέρει τίποτα για wireless. Κάπου είδα για συσκευές που χρησιμοποιούνται ακριβώς για αυτόν το σκοπό αλλά δεν ξέρω άμα υπάρχουν εδώ και πως θα τις ψάξω.
Τελικά τι παίζει? Είναι δυνατή η σύνδεση που θέλω να κάνω?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Μπορείς να συνδεθείς ασύρματα με κάποιο access point που θα λειτουργεί ως δέκτης (client στο Thomson), κι από αυτό δίνεις στην τηλεόραση μέσω καλωδίου. Υπάρχει και η λύση των homeplug όπου η σύνδεση γίνεται μέσω του δικτύου του ρεύματος (αρκεί οι πρίζες που θα συνδεθούν να είναι στην ίδια φάση).

http://www.skroutz.gr/c/913/network-plc.html?keyphrase=homeplug