Συνδέση PC>TV>5.1>PS3> την βοήθεια σας

hackertom

Established Member
11 November 2012
288
Έχουμε και λέμε...

Το PC είναι μακριά απο την τηλεόραση 4-5 μέτρα στο γραφείο του.

ΠΩΣ θα το συνδέσω με τα ηχεία 5.1 με οπτική ίνα με το PC; Και μαζί και την τηλεόραση και το PS3 με οπτική ίνα στα ηχεία;

Και εκτός το πρόβλημα με τον οπτικό ήχο πρέπει να συνδέσω και τον υπολογιστή μου με την τηλεόραση ώστε να βλέπω βίντεος κτλπ...

Ποιά είναι η καλύτερη λύση ώστε να μην έχω και ένα σωρό καλώδια στα πίδια μου;

Πες μας φίλε μου τι ενισχυτή και ηχεία έχεις καθώς επίσης και τι εξόδους εικόνας και ήχου δίνει το pc σου.

Πες μας φίλε μου τι ενισχυτή και ηχεία έχεις καθώς επίσης και τι εξόδους εικόνας και ήχου δίνει το pc σου.

Απο PC είναι όλες ελεύθερες. HDMI OPTICAL VGA κτλπ

Ενισχυτή δεν έχω καθώς θα δουλέψω με τα Logitech Z5500.

Ένα πεντάμετρο hdmi από την τηλεόραση στο pc,για τον ηχο θα σου συνιστούσα αναλογικά να κάνεις την σύνδεση , και αν δεν σε φτάνει το καλώδιο να φτιάξεις !!
οπτική ινα έχω δοκιμάσει με ενισχυτή σε μένα δεν δεν έβγαλε πεντακαναλο ήχο, και δεν είχε υποστήριξη τις συμπιεσμένες μορφές.

Ένα πεντάμετρο hdmi από την τηλεόραση στο pc,για τον ηχο θα σου συνιστούσα αναλογικά να κάνεις την σύνδεση , και αν δεν σε φτάνει το καλώδιο να φτιάξεις !!
οπτική ινα έχω δοκιμάσει με ενισχυτή σε μένα δεν δεν έβγαλε πεντακαναλο ήχο, και δεν είχε υποστήριξη τις συμπιεσμένες μορφές.

Άλλη λύση δεν υπάρχει ρε παιδιά δεν μπορεί να είναι τόσο δύσκολο

Αν έχει οπτική ίνα η τηλεόραση, (δεν γράφεις ποια είναι) το λογικό είναι να στείλεις το PC και το PS3 στην τηλεόραση συνδέοντάς τα με HDMI και από την τηλεόραση, να πάρεις έξοδο optical και να τη δώσεις στα Logitech Z5500. Μιλάμε για 3 καλώδια. Δηλαδή 2 HDMI για PC και PS3 και 1 optical από την τηλεόραση στο Ζ5500. (Μέχρι να μπορέσεις να πάρεις ενισχυτή και ηχεία :cool4:Δεν βλέπω κάτι άλλο.

Αν έχει οπτική ίνα η τηλεόραση, (δεν γράφεις ποια είναι) το λογικό είναι να στείλεις το PC και το PS3 στην τηλεόραση συνδέοντάς τα με HDMI και από την τηλεόραση, να πάρεις έξοδο optical και να τη δώσεις στα Logitech Z5500. Μιλάμε για 3 καλώδια. Δηλαδή 2 HDMI για PC και PS3 και 1 optical από την τηλεόραση στο Ζ5500. (Μέχρι να μπορέσεις να πάρεις ενισχυτή και ηχεία :cool4:Δεν βλέπω κάτι άλλο.

Μέσο δικτύου δεν μπορώ να κάνω κάτι; Π.χ : Μπρίζες ρεύματος και δημιουργία τοπικού δικτύου; Απο υπολογιστή στην τηλεόραση ώστε να γλιτώσω ένα HDMI μέσα απο το σαλόνι 6-7 μέτρων;