Σύνδεση PS3 με LCD TV και Ραδιοενισχυτή

alestros

Senior Member
21 December 2007
410
Έχω τον Yamaha V461 μία 32" Samsung R86 και λίαν συντόμως ένα 40άρι PS3...

Ερώτηση. Πως να τα συνδέσω?

PS3 ----> με Οptical στον Ραδιοενισχυτή
PS3 ----> με HDΜΙ στην LCD

------------ ή

PS3 ----> με HDMI στον Ραδιοενισχυτή
Ραδιοενισχυτής -----> με HDMI στην LCD

Λογικά με τον πρώτο τρόπο εε? Τι διαφορές υπάρχουν για τον κάθε τρόπο σύνδεσης?

Και κάτι άλλο άσχετο αλλά να μην ανοίγω τσάμπα thread. Το pc με την Samsung να τα συνδέσω με HDMI καλώδιο (και hdmi to dvi adaptor) ή με DVI καλώδιο (και dvi to hdmi adaptor)

PS3 ----> με HDMI στον Ραδιοενισχυτή
Ραδιοενισχυτής -----> με HDMI στην LCD

και για το pc πάρε hdmi-hdmi καλώδιο και βάλε στην 2η dvi της κ.γραφικών dvi>hdmi adaptor

Μπορείς να μου εξηγήσεις γιατί είναι προτιμότερη η σύνδεση μέσω ραδιοενισχυτή και όχι χωριστά (hdmi και optical)

ευχαριστώ!

Με αυτόν τον τρόπο λογικά θά πρέπει όποτε να ανοίγω το PS να ανοίγω και ενισχυτή ε?

Ενώ με οπτική θα έχω ήχο και από ενισχυτή και από TV και θα πρέπει να ρίχνω mute στην TV?

Με αυτόν τον τρόπο λογικά θά πρέπει όποτε να ανοίγω το PS να ανοίγω και ενισχυτή ε?

Ενώ με οπτική θα έχω ήχο και από ενισχυτή και από TV και θα πρέπει να ρίχνω mute στην TV?
Ήχο θα έχεις μόνο από οπτική ίνα ή μόνο από HDMI.Ταυτόχρονα και τα δύο δεν γίνεται..

Ήχο θα έχεις μόνο από οπτική ίνα ή μόνο από HDMI.Ταυτόχρονα και τα δύο δεν γίνεται..
Σωστά. Αν προσέξεις στις ρυθμίσεις του ps3 όποια έξοδο ήχου δώσεις απενεργοποιούνται οι άλλες 2. Τον ενισχυτή πρέπει να τον έχεις ανοιχτό σε κάθε περίπτωση και αφού έχει hdmi τότε προτίμησε να περάσεις έτσι και τον ήχο και την εικόνα...