ΣΥΝΔΕΣΗ PS3 YAMAHA YSP3000 KAI SONY 40S4000

livegreat

New member
12 September 2008
21
Αγορασα προσφατα τη Sony 40s4000 και σκεφτομαι για να γλιτωσω απτα καλωδια να τη συνδιασω με το ysp3000 της yamaha.Επισης θελω να χρησιμοποιησω ως blue ray player το ps3.Η ερωτηση που θελω να κανω ειναι ποια θα ηταν η καλυτερη συνδεση μεταξυ τους καθως το ps3 εχει μια hdmi η οποια θα χρησιμοποιηθει για τη συνδεση με την τηλεοραση και αναγκαστικα η συνδεση του ps3 με το yamaha θα γινει χωρις hdmi?Ποιος θα ηταν ο καλυτερος τροπος συνδεσης μεταξυ αυτων των συσκευων?

Αναγκαστικά Hdmi στην TV για εικονα και οπτικη ινα απο το PS3 στο Yamaha για ηχο....

Στα χαμηλα τι θα κανεις? Θα συνδεσεις και subwoofer ?

Επειδη δεν ειμαι και πολυ σχετικος αλλα καπου ειδα ενα σχεδιαγραμμα για ενισχυτη ομως,πως μπορει να γινει και καπως αλλιως.Να βαλω PS3(Hdmi out)-->Yamaha ysp3000(Hdmi in) και απο κει hdmi out προς hdmi in στην τηλεοραση.Θα δουλεψει αραγε?Θα περναει και εικονα απο το ps3 στην tv?
Oσο για woofer επειδη δεν εχω και τρελες απαιτησεις θα δοκιμασω το ηχειο οπως ειναι πρωτα και υστερα αποφασιζω αν θα βαλω ξεχωριστα.Εχει ακουσει κανεις το ysp3000 να μου πει τη γνωμη του?