Συνδεση Sony KDL 40w605 και home theater Sony

panesera

New member
13 January 2011
39
Athens/Greece
Καλησπερα.
Μολις χτες πηρα και εγω την 40w605 ο εντοπισμος των καναλιων εγινε αψογα αλλα εχω το εξης προβλημα
Εχω το home theater της sony dav-dz830w που ειναι bravia sync απο οτι λεει .
Το συνδεσα με Hdmi και δεν ειχα ηχο μεσω των ηχειων του.
Το DVD οταν εμπαινε ηταν ok επαιζε και ακουγεται οκ αλλα τα ψηφιακα καναλια δεν ακουγονταν μεσω του theater.
μιλησα με τη sony και μου ειπε να το συνδεσω και με το scart και ετσι απεκτησα ηχο στα ψηφιακα καναλια μεσω του theater.
Τωρα το προβλημμα ειναι οτι απο usb stick δεν παιζει καθολου ηχος μεσα απο το theater οπως και μεσω internet (youtube) παρα μονο αν γυρισω στο ηχειο της τηλεορασης μηπως εχει κανενας πιο ειδικος καμμια ιδεα γιατι στερεψα

Ευχαριστω

Καλησπερα.
Μολις χτες πηρα και εγω την 40w605 ο εντοπισμος των καναλιων εγινε αψογα αλλα εχω το εξης προβλημα
Εχω το home theater της sony dav-dz830w που ειναι bravia sync απο οτι λεει .
Το συνδεσα με Hdmi και δεν ειχα ηχο μεσω των ηχειων του.
Το DVD οταν εμπαινε ηταν ok επαιζε και ακουγεται οκ αλλα τα ψηφιακα καναλια δεν ακουγονταν μεσω του theater.
μιλησα με τη sony και μου ειπε να το συνδεσω και με το scart και ετσι απεκτησα ηχο στα ψηφιακα καναλια μεσω του theater.
Τωρα το προβλημμα ειναι οτι απο usb stick δεν παιζει καθολου ηχος μεσα απο το theater οπως και μεσω internet (youtube) παρα μονο αν γυρισω στο ηχειο της τηλεορασης μηπως εχει κανενας πιο ειδικος καμμια ιδεα γιατι στερεψα

Ευχαριστω

Βγαλε το scart και συνδεσε το digital optical audio out της TV με το digital in (optical) του theater με καλωδιο οπτικης ινας. Θα εχεις ηχο σε ολα στο theater.....

To HDMI εννοειιται δεν το πειραζεις .

Last edited:
Σε ευχαριστω απ'οτι καταλαβα το support της sony δυστηχως ειναι οτι να'ναι περισσοτερο με μπερδεψαν παρα βοηθησαν ο φιλος με την απαντηση του με εσωσε !!!!..

Σε ευχαριστω

Παρακαλω να κλεισει