ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΤΗΝ 9803 ΜΕ PC ΑΣΥΡΜΑΤΑ

rabbit

New member
21 October 2008
9
Καλυσπερα παιδια.
Μολις παρελαβα την καινουρια μου τηλεοραση και μετα απο μελετη στο side αυτο και στην αγορα κατεληξα στην PHILIPS 9803
Θελω να την συνδεσω ασυρματα με το pc μου αλλα δεν ξερω με ποιον τροπο
Κατα βαση θελω να στελνω HD σημα στην tv για ταινιες
Η τηλεοραση εχει αρκετους τροπους συνδεσης απλα εγω θα ηθελα τον ποιο απλο {λογο ψιλοασχετος:computer:} και ποιο αξιοπιστο!!
Ευχαριστω εκ των προτερων!

Γιατί ασύρματα; Δεν ξέρω αν γίνεται καν...
Υπάρχει περιορισμός στην χρήση καλωδίου;
Επίσης μεγειά!! Καλορίζικη!!!!!!! -bye-

Καλυσπερα παιδια.
Μολις παρελαβα την καινουρια μου τηλεοραση και μετα απο μελετη στο side αυτο και στην αγορα κατεληξα στην PHILIPS 9803
Θελω να την συνδεσω ασυρματα με το pc μου αλλα δεν ξερω με ποιον τροπο
Κατα βαση θελω να στελνω HD σημα στην tv για ταινιες
Η τηλεοραση εχει αρκετους τροπους συνδεσης απλα εγω θα ηθελα τον ποιο απλο {λογο ψιλοασχετος:computer:} και ποιο αξιοπιστο!!
Ευχαριστω εκ των προτερων!

Καλημερα φιλαρακι και καλοριζικη η νεα σου τηλεοραση,
Ναι γινεται αυτο που λες αλλα χρειαζεται ενα εξαρτηματακι που μπορεις να προμηθευτεις απο τη philips.
Εχε το νου σου ομως γιατι τουλαχιστο η δικη μου τηλεοραση και τελικα ολη η σειρα 9703 δεν μπορει να αναπαραγει ορισμενα αρχεια μεσω usb η over home metwork οπως divx - mpeg4, avi. Ωστοσο εχω στειλει mail στην εξυπηρετηση πελατων και τους γνωστοποιω το προβλημα. Πιστευω οτι πιθανα να διορθωθει με αναβαθμιση firmware.
Nikos

Ευχαριστω για τα καλα σας λογια.
Για καλωδιο ειναι αρκετα δυσκολο {πανω απο 20 μετρα πολλες τρυπες}.
Το ρουτερ μου ειναι διπλα στην tv
Εχω δει και αυτο κανει για ηχο+εικονα?http://www.eprice.gr/product/EVA8000
Το usb στο πλαι δεν μου παιζει ταινιες ξερεται γιατι?
Ελπιζω να βρεθει τροπος αλλιως θα παρω ενα DVD BLU-RAY μπορει ετσι να εχει και καλυτερη ποιοτητα χωρις πολλα μπερδεματα και χρηματα{drive BR-ισως καρτα γραφικων-εξαρτηματα wi-fi}
H γνωμη σας ειναι συμαντικη!!
Ευχαριστω!!

Αυτό που κοιτάς δεν λέει πουθενά ότι μπορεί να μεταφέρει εικόνα υψηλής ανάλυσης.

Εγώ πάντως θα προσανατολιζόμουν σε λύση καλωδίου. Θα προσπαθούσα με 2 καλώδια των 10μ (λίγο καλής ποιότητας) με ένα HDMI repeater ανάμεσα.
Εκτός και αν βρεις κανένα πιστοποιημένο καλώδιο 20μ. Βέβαια, τα πάντα εξαρτώνται και από τους HDMI πομποδέκτες που έχουν και οι συσκευές που θα συνδέσεις.

Από ότι βλέπω από μια γρήγορη αναζήτηση, οι συσκευές δεν είναι ιδιαίτερα ογκώδεις, π.χ.

http://www.ultralinkcables.com/#/products/compare/HDMI ACCESSORIES/
http://www.ultralinkcables.com/products/popupimages/hdmi_rpt_3.jpg
http://www.ipshop.gr/product-id-32679.html

Και βέβαια υπάρχει και η λύση να φέρεις την πηγή πιο κοντά...

Συγνώμη, αλλά τώρα συνειδητοποίησα πως αναφέρεσαι σε ασύρματο streaming HD.

Μάλλον θα πρέπει να το ξεχάσεις και να ξεκινήσεις να ψάχνεις είτε για κάποιο BR player ή για κάποιο media player σαν αυτά που αναφέρονται στην κατηγορία Πηγές (Dvico, Popcorn κλπ). Αν έχεις μπόλικο υλικό αποθηκευμένο στο PC, ίσως η δεύτερη λύση να είναι καλύτερη.

Καλημερα φιλαρακι και καλοριζικη η νεα σου τηλεοραση,
Ναι γινεται αυτο που λες αλλα χρειαζεται ενα εξαρτηματακι που μπορεις να προμηθευτεις απο τη philips.
Εχε το νου σου ομως γιατι τουλαχιστο η δικη μου τηλεοραση και τελικα ολη η σειρα 9703 δεν μπορει να αναπαραγει ορισμενα αρχεια μεσω usb η over home metwork οπως divx - mpeg4, avi. Ωστοσο εχω στειλει mail στην εξυπηρετηση πελατων και τους γνωστοποιω το προβλημα. Πιστευω οτι πιθανα να διορθωθει με αναβαθμιση firmware.
Nikos
Ποιο εξαρτημα ειναι αυτο φιλε μου?
Το USB γιατι δεν μπορει να παιξει ταινιες?

Ποιο εξαρτημα ειναι αυτο φιλε μου?
Το USB γιατι δεν μπορει να παιξει ταινιες?

Παρε το service philips και πες τους τι θελεις να κανεις οποτε θα σε κατευθυνουν αναλογα.
Το usb μεταφερει μονο αρχεια δεν τα αναπαραγει. Ο player βρισκεται στον τηλεοπτικο δεκτη αλλα στη σειρα 9χχχ δεν αναπαραγει οπως σου ξαναεγραψα ορισμενου τυπου αρχεια οπως dixv, xvideo, avi, ενω αναπαραγει mp3, jpeg, mpeg2. Προβλεπω οτι καποια στιγμη θα λυθει το θεμα με αναβαθμιση λογισμικου. Ηδη εχω κανει ερωτημα στη μητρικη εταιρια και περιμενω απαντηση!
Νικος

Παρε το service philips και πες τους τι θελεις να κανεις οποτε θα σε κατευθυνουν αναλογα.
Το usb μεταφερει μονο αρχεια δεν τα αναπαραγει. Ο player βρισκεται στον τηλεοπτικο δεκτη αλλα στη σειρα 9χχχ δεν αναπαραγει οπως σου ξαναεγραψα ορισμενου τυπου αρχεια οπως dixv, xvideo, avi, ενω αναπαραγει mp3, jpeg, mpeg2. Προβλεπω οτι καποια στιγμη θα λυθει το θεμα με αναβαθμιση λογισμικου. Ηδη εχω κανει ερωτημα στη μητρικη εταιρια και περιμενω απαντηση!
Νικος
Eυχαριστω φιλε μου νικο.:grinning-smiley-043
Αν παρεις απαντηση πες μου σε παρακαλω!
Θα ρωτισω και εγω να δω τη μπορω να κανω.
Επειδη εχει δυνατοτητες η τηλεοραση θα ηθελα να παρω το καλυτερο που μπορω.
ΝΙΚΟΣ

Φίλε μάλλον θα πρέπει να ξεχάσεις το κατ'ευθείαν HD streaming ασύρματα.
Τα USB των τηλεοράσεων δεν παίζουν div-x και λοιπά, και μάλλον δεν θα παίζουν και στο εγγύς μέλλον, καθότι αυτά τα φορμά των PC είναι "παράνομα" ως προς το copyright.
Θα μπορούσε να γίνει με hack-εμένο firmware το οποίο μάλλον δεν θα βρείτε, ούτε θα θέλατε να εγκαταστήσετε ακόμη και αν υπήρχε, για διάφορους λόγους.

Το blue-ray παίζει μόνο BR και κοστίζει πολύ.
Με τα ίδια και λιγότερα χρήματα, μπορείς να φτιάξεις-αγοράσεις ένα μικρό αθόρυβο PC κουτάκι, που θα τοποθετήσεις δίπλα στην τηλεόρασή σου, θα συνδεθεί ασύρματα σε τοπικό δικτυάκι με άλλους υπολογιστές που έχεις στο σπίτι και θα παίζει τα πάντα και θα κάνει και τα 1001 πράγματα που μπορεί ένας υπολογιστής να κάνει.