ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΛΕΑ ΜΕ ΣΥΣΚΕΥΕΣ HD

amnik

Established Member
13 April 2007
123
Ηράκλειο Κρήτης
Διαθέτω : 1)Τηλεόραση με 2 εισόδους HDMI...
2) Προβολέα με μία είσοδο HDMI...
Θέλω να συνδέσω και στα δύο ταυτόχρονα (για να αποφύγω το βάλε βγάλε στα καλώδια):
1) PLAYSTATION 3, ME ΗDMI
2) SONY DVD REC, ME HDMI
3) HUMAX 2000, ME HDMI
4) HTPC, ME HDMI

Με τα splitter και τα switcher μπερδεύτηκα...... Τί μου προτείνετε να κάνω?
Πόσες συσκευές switcher και πόσες splitter πρέπει να αγοράσω και με ποιά διάταξη να τα συνδέσω? Να τονίσω πως και η τηλεόραση αλλά και ο προβολέας είναι full hd 1920 x 1080p και HDMI 1.3.... :ears: Ευχαριστώ...

Αυτά είναι εξειδικευμένα πράγματα , άγνωστα στην Ελλάδα ... Συμφορουμίτες κάνουν τις αγορές τους από το εξωτερικό ... Πάντως δοκίμασε σε καταστήματα εικόνας , μπορεί να φέρνουν με παραγγελία ...

Η αλήθεια είναι ότι προτιμώ να το δω πριν το αγοράσω και από ότι είδα η διαφορά δεν είναι τεράστια...Αν μπορείς να μου στείλεις με pm το όνομα , το τηλέφωνο και τη διεύθυνση του μαγαζιού... θα το εκτιμούσα...Ευχαριστώ!

Αυτό δυστυχώς για μένα συνδέει 5 συσκευές HD δίνοντας όμως μία μόνο έξοδο...Χρειάζομαι 2 εξόδους και...5< εισόδους συσκευών...Ευχαριστώ πάντως..

Αμα ακολουθήσεις μερικούς κανόνες για το ebay ( να φανταστείς είμαι μόνο στο +3 μέχρι τώρα , και έχω δώσει maximum 200 ευρώ σε μία δοσοληψία ) είναι αρκετά ασφαλής για αγορές ... Εαν δεν μπορείς ο ίδιος , βρες ένα φίλο ή εθελοντή από εδώ να σου κάνει την αγορά ... Κάποια προιόντα έχουν ήδη δοκιμαστεί όπως αυτά του gefen.

Βασικά όμως τώρα που βλέπω πχ το προιόν που σου έδωσα πρώτο πρώτο επάνω, ενώ μπορείς να το πάρεις από Ιταλία σε καλή τιμή καινούριο και είναι και δίπλα , βλέπω ότι δεν έχει 24 refresh rate ... Το πακέτο με τα 5 2μετρα καλώδια hdmi με μικρή αύξηση των 30 ευρώ είναι τζάμπα πράγμα ( εκτός εαν έχεις ήδη καλώδια )

Αυτό με το refresh rate μπορείς να κάνεις ερώτηση στην εταιρία ... πάντως 1080p το λέει ...

Όντως είναι πολύ φθηνότερο από τα gefen...Θα ρωτήσω βέβαια την εταιρία που μου πρότεινε ο bros400pgm και βλέπουμε. Θα ενημερώσω πάντως για την αγορά αλλά και τις εντυπώσεις από τη επιλεγόμενη συσκευή!