Λοιπόν ετοιμάζω να φτιάξω ενεργειακό τζάκι. Σκέφτηκα λοιπόν να βάλω σε πλαίσιο πάνω μια τηλεόραση (99% αυτή http://www.samsung.com/gr/support/model/UE46ES8000SXXH-techspecs). Ολα τα καλώδια θα οδηγηθούν μέσα απ' την γυψοσανίδα σε έπιπλο που έχω δίπλα απ' το τζάκι. Ισως στο μέλλον να τ' αλλάξω και αυτό αλλά όχι τώρα. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι τι είδους καλώδια να περάσω μέσα απ' την γυψοσανίδα λόγω και της ύπαρξης του τζάκι. Κάτι άκουσα για συλικονούχα αλλά δεν ξέρω αν υπάρχουν για όλα τα καλώδια. Δηλαδή ρεύματος, hdmi, optical, και όλα τα άλλα που πρέπει να περάσω απ' την αρχή για να μην έχω πρόβλημα μετά. Και ένα άλλο ερώτημα είναι αν είναι καλύτερο να κάνω και ένα πλαίσιο για κεντρικό ηχείο για home cinema πάνω ή κάτω(όπου είναι καλύτερα) απ' την τηλεόραση ή να αφήσω ως κεντρικό ηχείο την τηλεόραση. Αν ναι πόσο να είναι περίπου στο μήκος και στο ύψος έτσι ώστε να μην έχω πρόβλημα όταν θα σκεφτώ να αγοράσω κάποιο. Να περάσω και καλώδια ήχου; Δεν έχω προς το παρόν ενισχυτή αλλά κάποια στιγμή θα πάρω. Θέλω επίσης να βάλω στο πλαίσιο led φώτα αλλά δεν ξέρω αν υπάρχουν στο εμπόριο με διάφορα χρώματα για να ανάβουν διαφορετικά κάθε φορά(ανάλογα την διάθεσή μου
roud:
:frown
Οπως καταλαβαίνετε έχω ψιλο αγχωθεί μήπως και ξεχάσω κάτι που μετά δεν θα μπορώ να διορθώσω λόγω γυψοσανίδας. Υπάρχουν τίποτα οδηγίες από γνώστες για να αποφύγω λάθη ή παραλείψεις;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Οπως καταλαβαίνετε έχω ψιλο αγχωθεί μήπως και ξεχάσω κάτι που μετά δεν θα μπορώ να διορθώσω λόγω γυψοσανίδας. Υπάρχουν τίποτα οδηγίες από γνώστες για να αποφύγω λάθη ή παραλείψεις;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.