συνδεση tv , blu-ray και ραδιοενισχυτη

DISO

New member
1 August 2010
2
Εχω TV SAMSUNG VE40B6000, BLU-RAY BDP4600 και ραδιοενισχυτη YAMAHA RXV365.Πώς θα συνδεσω μεταξυ τους τις προαναφερθεισες συσκευες χρησιμοποιωντας καλωδια HDMI; Με τη συνδεσμολογια που θα μου προτεινετε 1) Θα μπορει να λειτουργεί TV k BLU-RAY μονο(με κλειστο τον ραδιοενισχυτη) 2) Οταν λειτουργεί η τηλεοραση θα υπαρχει η δυνατοτητα να βγαινει ο ηχος της μεσω του ενισχυτη απο τα ηχεια του home-cinema ; Σας ευχαριστω εκ των προτερων για τις πολυτιμες συμβουλες σας:award:

Εχω TV SAMSUNG VE40B6000, BLU-RAY BDP4600 και ραδιοενισχυτη YAMAHA RXV365.Πώς θα συνδεσω μεταξυ τους τις προαναφερθεισες συσκευες χρησιμοποιωντας καλωδια HDMI; Με τη συνδεσμολογια που θα μου προτεινετε 1) Θα μπορει να λειτουργεί TV k BLU-RAY μονο(με κλειστο τον ραδιοενισχυτη) 2) Οταν λειτουργεί η τηλεοραση θα υπαρχει η δυνατοτητα να βγαινει ο ηχος της μεσω του ενισχυτη απο τα ηχεια του home-cinema ; Σας ευχαριστω εκ των προτερων για τις πολυτιμες συμβουλες σας:award:

Θα συνδέσεις το blue ray με HDMI με τον ενισχυτή και επίσης τον ενισχυτή με την TV επίσης με HDMI. έτσι θα δουλεύει η tv με το player δηλώνοντας στον ενισχυτή σου pass through το σήμα από το player κατ ευθείαν στην τηλεόραση.

Εννοείται ότι και το δεύτερο θα μπορείς να κάνεις δηλώνοντας στην τηλεόραση να δώσει ήχο στον ενισχυτή κατ ευθείαν, ΑΛΛΑ για να το κάνεις αυτό θα πρέπει να κάνεις μια επιπλέον σύνδεση της τηλεόρασης με τον ενισχυτή σου είτε με οπτική είτε με coaxial.

Καλές ακροάσεις!!!-bye--bye-