Συνέβη στη Θεσσαλονίκη...

sakisxas

Supreme Member
7 September 2006
5,384
C:\Greece\Komotini
Μου ρθε χτές μήνυμα το οποίω παραθέτω...

Διαβάστε την παρακάτω αληθινή ιστορία. Συνέβη στη Θεσσαλονίκη.

"Ο φίλος -μανάβης στο κέντρο- έλαβε μια μέρα, στο ταχυδρομικό του κουτί μια πιστωτική κάρτα από την τράπεζα που είχε λογαριασμό (τη γνωστή που σας έχει σπάσει τα νεύρα, τόσα μεσημέρια!).

Ιδεολόγος εναντίον των πιστωτικών, τηλεφωνεί εκνευρισμένος στο... διευθυντή της τράπεζας στη Θεσσαλονίκη.

-Σας ζήτησα εγώ κάρτα, γιατί μου τη στείλατε χωρίς να με ρωτήσετε;

-εντάξει κύριε, δεν είναι υποχρεωτικό να την κρατήσετε. Αν δεν τη θέλετε ελάτε να την ακυρώσουμε, αλλιώς θα σας χρεώνεται ετήσια συνδρομή.

Πράγματι, την άλλη μέρα πηγαίνει στην τράπεζα για να ακυρώσει την πιστωτική κάρτα. Αλλά όχι μόνος.

Είχε μαζί του και ένα μεγάλο τσουβάλι πατάτες! Πάνω από 20 κιλά! Μπαίνει μέσα, ακυρώνει την κάρτα και κατόπιν πηγαίνει στον διευθυντή.

Του αφήνει τις πατάτες, πάνω στο γραφείο και του λέει: "Δεν είναι υποχρεωτικό να τις κρατήσετε. Αν δεν τις θέλετε φέρτε τις πίσω στο μανάβικο, αλλιώς θα πρέπει να τις πληρώσετε".

"Δεν είναι υποχρεωτικό να τις κρατήσετε. Αν δεν τις θέλετε φέρτε τις πίσω στο μανάβικο, αλλιώς θα πρέπει να τις πληρώσετε".
:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043:flipout::flipout::flipout::flipout:
Τι ωραία να είναι αλήθεια - γιατί μπορεί και να προέρχεται από το γνωστό ανέκδοτο.

Μου ρθε χτές μήνυμα το οποίω παραθέτω...

Διαβάστε την παρακάτω αληθινή ιστορία. Συνέβη στη Θεσσαλονίκη.

"Ο φίλος -μανάβης στο κέντρο- έλαβε μια μέρα, στο ταχυδρομικό του κουτί μια πιστωτική κάρτα από την τράπεζα που είχε λογαριασμό (τη γνωστή που σας έχει σπάσει τα νεύρα, τόσα μεσημέρια!).

Ιδεολόγος εναντίον των πιστωτικών, τηλεφωνεί εκνευρισμένος στο... διευθυντή της τράπεζας στη Θεσσαλονίκη.

-Σας ζήτησα εγώ κάρτα, γιατί μου τη στείλατε χωρίς να με ρωτήσετε;

-εντάξει κύριε, δεν είναι υποχρεωτικό να την κρατήσετε. Αν δεν τη θέλετε ελάτε να την ακυρώσουμε, αλλιώς θα σας χρεώνεται ετήσια συνδρομή.

Πράγματι, την άλλη μέρα πηγαίνει στην τράπεζα για να ακυρώσει την πιστωτική κάρτα. Αλλά όχι μόνος.

Είχε μαζί του και ένα μεγάλο τσουβάλι πατάτες! Πάνω από 20 κιλά! Μπαίνει μέσα, ακυρώνει την κάρτα και κατόπιν πηγαίνει στον διευθυντή.

Του αφήνει τις πατάτες, πάνω στο γραφείο και του λέει: "Δεν είναι υποχρεωτικό να τις κρατήσετε. Αν δεν τις θέλετε φέρτε τις πίσω στο μανάβικο, αλλιώς θα πρέπει να τις πληρώσετε".

νομίζω ότι αν δεν ενεργοποιηθεί η κάρτα δεν μπορούν να σου απαιτήσουν
να πληρώσεις συνδρομή. :grandpa:

Απάντηση: Re: Συνέβη στη Θεσσαλονίκη...

Kι όμως Κώστα...συμβαίνει..αν δεν την επιστρέψεις σημαίνει οτι την αποδέχεσαι.

Κρίμα που δεν μούρθε ποτέ τέτοια κάρτα. Αν είναι όπως τα λέτε, αντί να ρίξω πατάτες στο γραφείο του διευθυντή, θα μπορούσα να βάλω μια ψεύτικη υπογραφή επάνω, να πάω να κάνω τα ψώνια μου μέχρι που να μην δίνει άλλο και μετά να αρνηθώ οποιαδήποτε χρέωση ή ευθύνη. Δικιά μου είναι η υπογραφή; Και ποιός σας είπε ότι ο ταχυδρόμος δεν έκανε λάθος;

Μα νομίζω πως ζητάνε ταυτότητα πια μαζί με την πιστωτική κάρτα σε κάθε αγορά. Δεν ξέρω βέβαια πως ταυτοποιούνται τα στοιχεία αν ψωνίζεις από internet. Αλλά εκεί λογικά θα υπάρχει διασταύρωση από τη ταχυδρομική διεύθυνση...

Αυτο ισχυει.Μου ετυχε και εμενα.Δεν την χρησημοποιησα ποτε και οταν εληξε τους πηρα τηλεφωνο:):)

Ο λογαριασμος ηταν μειων 17*3(17 ευρο το ετος) αλλα φυσικα δεν πληρωσα τπτ