Συνεχείς διακοπές σύνδεσης...Πρόβλημα...

Από ότι έχω καταλάβει υπάρχει θέμα με την Forthnet όσον αφορά την Ολλανδία και τα εις .nl domain names... :damnyou:
Δοκίμασε μερικά.

Και εμένα μου έβγαλε τα αραβικά, έγραψα σε μία φόρμα τις συντεταγμένες του σπιτιού του ΓΔ και άρχισε να μετράει ανάποδα...
Τι είναι;

Το ζητημα ειναι οτι απο το προηγουμενο μηνυμα μου που ηταν στις 16.45 τωρα καταφερνω και μπαινω με χιλιες δυσκολιες.Θα επικοινωνησω ξανα με forthnet

Και εμένα μου έβγαλε τα αραβικά, έγραψα σε μία φόρμα τις συντεταγμένες του σπιτιού του ΓΔ και άρχισε να μετράει ανάποδα...
Τι είναι;

Δεν φτάνει που σας έδωσα λίνκ για Αραβικό warezάδικο, με δουλεύετε και από πάνω; :D

Για τιμωρία, άλλαξα το λίνκ.. έβαλα ένα Ιρανικό φόρουμ (κατά πάσα πιθανότητα επίσης με warez.. :D)

Δεν φτανει που Δημητρης διευρυνει τους οριζοντες γνωσεως που εχουμε,γκρινιαζουμε και απο πανω.Αχαριστος κοσμος...

Ο προεδρος Αχματινεζαν στελνει τους αγωνιστικους χαιρετισμους του,ιδιαιτερως στο Δημητρη που προαγει την Ελληνοιρανικη φιλια

Λογικά πρέπει να έχει λυθεί το ζήτημα με τη forthnet εδώ και κανένα μισάωρο.

Αντιμετωπίζει κανείς ακόμα πρόβλημα;

Και σημερα ειναι πολυ καλο,κανενα προβλημα.
Απο περιεργεια ανοιξα και το περσικο του Δημητρη,γεματο φωτο του Χομεινι

سلام من این را دانلود کردم اما مکی دونم چه جوری باید نصبش کنم توشم هیچ توضیحی نداده ممنون میشم کمک کنید

( αιμίν , και με κονεξ υπήρχε ενα προβληματάκι ελαφρυ η και βαρύ κατα περίπτωση .. αλλά εδώ είναι αρβανιτομέρος οπότε πάλι καλά που έχουμε καλώδια του Ηλεκτρικου και δεν τα έχουν βομβαρδίσει οι γηγενείς Παλλήνευςςςςςςςςςςςςςςςςςςς )