Συνεχή Λήψη 8 ώρες βίντεο

aver

New member
7 December 2009
11
Αγαπητοί,

Ψάχνω να βρω ένα τρόπο να βιντεοσκοπήσω τον ύπνο μου, θέματα κούρασης και μου είπαν μήπως έχω άπνοιες, οπότε θα βάλω τον κατάσκοπο.

Οπότε ψάχνω για κάτι φθηνό. Ιδανικά θα το ήθελα να βιντεοσκόπει με νυχτερινή λήψη και να κρατάει 8 ώρες.

Ενώ το μυαλό μου πήγαινε σε κάμερα με σκληρό δίσκο ένας φίλος φωτογράφος μου είπε να πάρω την zi8 Kodak και με 16GB να γράψω στη χαμηλότερη ανάλυση πάνω από 10 ώρες.
Μου είπε όμως ότι δεν γράφει καλά σε νυχτερινή λήψη και αποφάσισα για ακόμη μια φορά (με τη βοήθεια του forum είχα αγοράσει τη Nikon μου και είμαι υπερευχαριστημένος ) να ζητήσω τη βοήθεια σας.

Τι έχετε να μου προτείνετε αντί της Zi8?

Γιατί δεν κανεις timelapse με φωτογραφική; Που να βλεπεις μετα 8 ωρες βιντεο
Θες βεβαια φωτογραφική που να το υποστηρίζει...
Τραβας καθε λιγο μια φωτογραφία , μετα τις ενωνεις και εχεις βιντεο σε γρηγορη κινηση. Τοσο γρήγορη οσο θες. Αναλογα με το καθε ποτε τραβας φωτογραφία...

Την βαζεις σε υψηλο ISO και τραβαει τελεια...

Φιλε μου δεν πας σε ενα γιατρο να σου γραψει μια εξεταση τετοιου ειδους που σου βαζουν και ειδικο μηχανημα να σε εξετασει για ολα τα θεματα ?

Καθεσαι ενα βραδυ στο νοσοκομειο και το πρωι εισαι ετοιμος.

Τι θα καταλαβεις απο ενα βιντεο ? Η θα κατσεις να δεις 8 ωρες και πως θα το αξιολογησεις ?

Άπνοιες θέλει να δει ο φίλος αν έχει, όχι αυπνίες η υπνοβασία. Δεν θα φανούν οι άπνοιες με timelapse, μόνο με βιντεο για να ακούσεις κιολας.
Αλλά, αφού έχεις θέμα ύπνου- δεν ξεκουράζεσαι καλά κλπ, καλύτερα να πας σε έναν γιατρό σε κάποιο κέντρο ύπνου, να κοιμηθείς και ένα βράδυ εκεί. Η ποιότητα του ύπνου είναι πολύ σημαντική, πάρτο πιο σοβαρά.

στο Νοσοκομείο για εξετάσεις , και μετά σου δίνουν ένα μηχανάκι με μια μάσκα που το φοράς στον υπνο σου σπίτι σου και καταγράφει αυτο που πρέπει να δουν οι γιατροί

Επίσης αν ντε και καλά θες να κάνεις το πείραμα, πάρε μια κάμερα με δυνατότητα Infra red, που να συνδέεται με PC και βάλε το msn να καταγράψει το 8άωρο στο σκληρό σου...