Ναι με το ιδιο πιατο.παιδια εχω ενα πιατο 1,20m απο το οποιο βλεπω nova αμα βαλω και ενα δευτερο lnb για το ΟΤΕ TV θα εχω το ιδιο καλο σημα με αυτο που θα εχω εαν βαλω ξεχωριστο πιατο για το OTE TV αξιζει να βαλω ξεχωρστο πιατο για το ΟΤΕ TV ?
Αρα να μην παω για δευτερο πιατο σωστα?Ναι με το ιδιο πιατο.![]()
stacker destackerΤι θα γινει ομως με το diseuq της νοβα που δεν λειτουργει?Απλα τραγικο!Εχετε καποια σωστη λυση?Εκτος του να εχουμε κλειστο τον ενα δεκτη κτλ.
Δυστυχώς ούτε ο ένας ούτε ο άλλος δέκτης διαθέτει έξοδο loop, οπότε οι διαθέσιμες λύσεις είναι ή δεύτερο καλώδιο ή stacker destacker.
Αν ο δέκτης της Nova δεν έχει συνεχώς τροφοδοσία από τον δορυφόρο, η κάρτα κλειδώνει και θέλει ενεργοποιήση μέσω τηλεφώνου...Με ενα απλο splitter (1 εισοδο - 4 εξοδους) tvn 4 euro λειτουργω 4 διαφορετικους δορυφορικους δεκτες με 1 καλωδιο που κατεβαινει απο το LNB.
Nikos
Με ενα απλο splitter (1 εισοδο - 4 εξοδους) tvn 4 euro λειτουργω 4 διαφορετικους δορυφορικους δεκτες με 1 καλωδιο που κατεβαινει απο το LNB.
Nikos
Κάθε μήνα αυτή τη δουλειά κάνω :afro:Αργύρη, να τους πάρουμε κανένα τηλέφωνο να τους πούμε να πάνε να....... ?
Αν ο δέκτης της Nova δεν έχει συνεχώς τροφοδοσία από τον δορυφόρο, η κάρτα κλειδώνει και θέλει ενεργοποιήση μέσω τηλεφώνου...
Αν ο δέκτης της Nova δεν έχει συνεχώς τροφοδοσία από τον δορυφόρο, η κάρτα κλειδώνει και θέλει ενεργοποιήση μέσω τηλεφώνου...
μηπως να βαλω και δευτερο πιατο?ηρθε σημερα ο τεχνικος και μου εκανε την εγκατασταση και μου ειπε οτι το ενα lnb πεφτει επανω στο αλλο ειναι πολυ κοντα μεταξυ τους θελω να ρωτησω λιγο εαν εχω καλο σημα. το σημα μου εχει ως εξης ισχυη σηματος 252 και ποιοτητα BER:8829.0E-7