Αχ...πονεμένη ιστορία το σέρβις της Peugeot. Ως τώρα το οικογενειακό 406 το έχουμε πάει σε 2 εξουσιοδοτημένα. Το ένα μέτριο και το άλλο ακόμα χειρότερα. Αυτό που δεν θα πρότεινα με τίποτα είναι αυτό τον Βριλησίων στην Κλεισθένους. Πανάκριβο και συμπεριφορά που δεν μου άρεσε καθόλου.
Αυτό που βρίσκεται σχεδόν στην πλατεία της Αγ. Παρασκευής είναι καλύτερο. Βασικά οι άνθρωποι είναι πολύ φιλικοί, καλή δουλειά κάνουν με μόνο μειονέκτημα το πολύ υψηλό κόστος εργατικών (βασικά για να πω την αλήθεια δεν είναι και εξωφρενικά μεγάλο όπως έχω ακούσει από κάτι VW κλπ). Νομίζω μια αλλαγή λαδιών κλπ πάει κοντά στα 150-200 ευρώ, δεν έχω κανένα τιμολόγιο πρόχειρο. Αν θέλεις πάντως πες μου και το απόγευμα θα σου γράψω ακριβώς πόσο πήγε.
Επίσης να πω πως σίγουρα χρειάζεται ψάξιμο. Στο δικό μου MG η αντιπροσωπεία στον Σταυρό ήταν άστα να πάνε, και το κόστος συντήρισης στο εξουσιοδοτημένο πάλι των Αγ. Αναργύρων έπεσε ίσως και κάτω από το μισό, ενώ όλοι έχουν να πουν τα καλύτερα λόγια για τον κ. Λούρμπα (ναι κάνω διαφήμιση, αλλά του αξίζει και με το παραπάνω γιατί και καλό συνεργείο έχει, και πολλές γνώσεις έχει ο ίδιος και η συμπεριφορά είναι άψογη και οι τιμές είναι πάρα πολύ καλές). Κάτι αντίστοιχο ψάχνω και για το Peugeot, αλλά ακόμα δεν το έχω βρει.