"Συνεταιρική" αγορά πλυντηρίου δίσκων - Θεσσαλονίκη

c_fotis

New member
10 September 2015
6
Καλημέρα σε όλους!

Είμαι νέος στο forum και πολύ ενθουσιασμένος με την πληθώρα (άκρως) ενδιαφερόντων θεμάτων.

Πρόσφατα, μπήκα στο χώρο του βινυλίου, με αγορά κυρίως μεταχειρισμένων δίσκων και ψάχνομαι για αγορά πλυντηρίου. Καθώς βλέπω ότι το (μέσο) κόστος (500-600€) ενός (ημί) αυτόματου πλυντηρίου (π.χ. okki-nokki) είναι για μένα απαγορευτικό, σκέφτηκα τη λύση της “από κοινού” αγοράς, με τυχόν άλλους ενδιαφερόμενους από την περιοχή της Θεσσαλονίκης.
Σκέφτηκα και τη λύση knosti αλλά θα την κρατήσω σαν δεύτερη επιλογή και σε περίπτωση που δεν υπάρξει ενδιαφέρον από κάποιον.

Όσοι ενδιαφέρεστε λοιπόν, σπεύσατε να συνεταιριστούμε!

εγω θα σου ελεγα να περιμενεις να αποκτησεις μια αξιολογη συλλογη. οι δισκοι περισσοτερο φθειρονται παρα σκονιζονται ειδικα αν τους εχεις μεσα στην συσκευασια τους και σε χωρο που δεν τον βλεπει αμεσο ηλιακο φως και θερμοτητα.
μετα απο μερικα χρονια βλεπεις.

Ευχαριστώ πολύ για την απαντηση.
Αυτή τη στιγμή, έχω περίπου 100 κομμάτια, από τα οποία τα 80 περίπου είναι μεταχειρισμένα με αρκετή σκόνη, λεκέδες, δαχτυλιές κ.α. Το βουρτσάκι δεν κάνει πολλά πράγματα και κάποια στιγμή, έπλυνα δοκιμαστικά καμια δεκαριά για να δω τη διαφορά... Νομίζω ότι είναι περιττό να πω ότι ήταν η μέρα με τη νύχτα... Δεδομένου λοιπόν ότι,
1. Θέλω να τους ακούω αρκετά συχνά
2. Πολλοί από αυτούς είναι "αλμυροί" (30-40€, δυσεύρετοι αν όχι σπάνιοι)
3. Δεν έχω σκοπό να σταματήσω (για πολλούς λόγους), τουλάχιστον μέχρι τους 300+
νομίζω ότι η επένδυση σε 1/2 ή 1/3 ενός πλυντηρίου, είναι λογική, δεδομένης και της αξίας της συλλογής/κόστος πλυντηρίου.

Μπορεις να αγοράσεις αν βρεθει και μεταχειρισμενο πλυντηριο. Με 250-300 καθαρισες

Ψάχνω (ebay) αλλά ακόμη δεν έχω βρει κάτι...
Βλέπω και το πλυντήριο της Project (VC-S) σε τιμή 400€ περίπου, παραδοτέο Ελλάδα.
Πάλι όμως, πολλά μου φαίνονται.
Με ένα άτομο ακόμη, θα ήταν ότι πρέπει.

Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους!

Επειδή ακόμη ενδιαφέρομαι και ψάχνω, είπα να επαναφέρω το θέμα...

Ακούει κανείς...?:ears: