Συνοικιακά Καταστήματα Ηλεκτρικών..μεγαλη διαφορα τιμων?

raise

Established Member
31 August 2007
130
Αθήνα
Γαμώ τις λάμπες μου! :HTEHETH63:

Σήμερα το πρωί πήγα και πήρα από το κατάστημα του κ. Μποζαντζή, Κασταμονής 97, 2 λάμπες φθορισμού Τ5/8W/6100Κ/30cm και άλλες δυο αλογόνου για προβολέα R7s-15/100W/117mm, μάρκας Duralamp (Ιταλία). Ούτε OSRAM ούτε Philips! Να είχαν απο 0,90 οι αλογόνου και απο 2,30 οι φθορίου; Τόσο κάνουν κανονικά οπουδήποτε. Δηλαδή 6,40. Εκτός του ότι προσπάθησαν να βγουν οικογενειακά και από πάνω, ως ειδήμονες πάνω στο αντικείμενο του λαμπτήρα, ξέρετε πόσο με χρέωσαν; Πάτησαν κάτι νούμερα στο κομπιουτεράκι (στη τύχη φυσικά) σκέφτηκαν 4 λάμπες και μια μικρή διαφωνία με τον κύριο, κόστος 15 ευρώ!
ΟΚ, ελεύθερη οικονομία, ο καθένας χρεώνει όσο θέλει, συνοικιακό κατάστημα, αλλά 2/3 αύξηση; Έχουμε φτάσει στο σημείο τα συνοικιακά καταστήματα των Αθηνών να είναι κατα πολύ ακριβότερα από αυτά της επαρχίας και των μικρών χωριών. Έλεος πια!

Προβολή μεγαλύτερου χάρτη">

Εσείς γνωρίζεται άλλα, παρόμοιας τακτικής, καταστήματα; Αν ναι ρίξτε καμία πληροφορία να τα έχουμε στα υπόψιν...

Attachments

• DSC06.gif
    DSC06.gif
    14.4 KB · Views: 47
Re: Συνοικιακά Καταστήματα Ηλεκτρικών ή Κλέφτες;

γιατι τα πληρωσες? που κολλαει το κλεφτες? και που ξερουμε τι πηρες? θα με συγχωρεσεις φιλε μου αλλα κανω το δικηγορο του Διαβολου διοτι καταγγελεις επωνυμο μαγαζι ενω εισαι ενα ανωνυμο nick

Μιλησα με την κα Δημητρα στο μαγαζι...οντως χρεωθηκαν γυρο στα 2 ευρω το κομματι...ρωτα και στον Κοτσωβολο μου ειπε και αλλου για την ιδια μαρκα

παντως αν ηθελε και φτηνοτερες(κινεζικες με 1 ευρω) ειχα μου ειπε

Γιατί η επωνυμία μου θα άλλαζε το γεγονός; Για να ξέρετε τι πήρα αναφέρω ποσότητα, τύπο και μάρκα. Κάτι που δεν αναφέρει η πρόχειρα υπολογισμένη απόδειξη του στυλ "τόσα κόβω οτι μπορώ να του πάρω". Πλήρωσα γιατί η προφορική ανακοίνωση της τιμής ήταν ταυτόχρονη με την έκδοση της απόδειξης. Καλά κάνεις και γίνεσαι ο δικηγόρος του διαβόλου. Άλλωστε μπορεί να λέω και ψέματα... :chinscratch: ;) ή να να έχω "άλλους σκοπούς". Δεν ισχύει κάτι τέτοιο όμως.

Πωωω.... τι λες τώρα!!!! Εκατσες και πήρες τηλέφωνο; Το ήξερα οτι το avclub θα ήταν πιο αποτελεσματικό απο το ΙΝΚΑ αλλά όχι κι ετσι. Που λές εχω ξαναπάει απο εκεί για άλλα διάφορα και πάντα χρεώνουν οτι ναναι. Αλλα σήμερα ήταν υπερβολική η χρέωση. Βλέπεις αναστάτωσα τη κυρα Δήμητρα μιας και ο ιός (μάλλον) ήταν απασχολημένος. Η ποικιλία με τις κινέζικες μάλλον αμφίβολη μιας και απο το τηλέφωνο έχουν τα πάντα και όταν πάς εκει... "Αχχχ έχω μόνο δυο κομμάτια", "τα περιμένω απο βδομάδα", ή ακόμα και "δεν υπάρχει αυτό που ζητάς". Και να που σου έδωσαν και εσένα άλλη τιμή. Για εμένα δεν είχαν από 2 ευρώ το κομμάτι αλλά κοντά στα 4! Anayway αν θεωρείς άδικο το ποστ μου μπορείς κάλλιστα να το διαγράψεις, αλλά δε βλέπω τι διαφορά από την ιερά εξέταση που περνά το eshop και το πλαίσιο.

Last edited:
οχι φιλε μου μενει ως εχει ..βγηκε το κλεφτες μονον...παντως η χρεωση ηταν οντως 4 ευρω η μια ,λαθος μου ..το ιδιο μου ειπε και η Κα Δημητρα εγω εγραψα 2 απο λαθος διαιρεση

Καλη συνεχεια !!!!!

Νομιζω ,Larry,οτι πρεπει να ευπρεπισθει και η γενετησια πραξη επι της λαμπας,στην αρχη του πολυ δικαιολογημενου παραπονου του φιλου