Synology DS213j

dino_the_nino

New member
14 February 2010
3
Καλησπέρα παιδιά,

Ενδιαφέρομαι για NAS και έχω καταλήξει στο Synology DS213j, όμως έχως και Draytek Vigor2710n modem/router
και απο οτι βλέπω στο site με τα compatibility της εταιρίας θα είναι μανούρα να τον σετάρω(Μιας και δεν το έχει για να τον σετάρει αυτόματα το NAS). Το έχει κανεις αυτόν τον NAS?(Και ο DS212j το ίδιο είναι απλα είναι το προηγούμενο μοντέλο). Εάν έχει κανεις απο το forum Draytek modem/router 2710 και Synology DS212j και μπορεί να μου δώσει συμβουλές, εως τώρα εντυπώσεις και το σημαντικότερο, έναν οδηγό για να σετάρω το router θα ήταν θαύμα
worthy.gif

Ρωτάω απο τώρα πρίν το πάρω, γιατί δεν είναι και φθηνός, οπότε αν για κάποιο λόγο δεν γίνεται να δουλέψουν τα 2 τους, ίσως θα πρέπει να το ξεχάσω.

Σας ευχαριστώ πολύ

Δεν θα εχεις κανενα προβλημα. Εγω, οπως και οι πιο πολλοι φανταζομαι το τρεχουν πισω απο μη συμβατα ρουτερ. Απλα αν ειχες καποιο απο τα "υποστηριζομενα" ρουτερ, τοτε θα αναλαμβανε το nas να σου ανοιξει πορτες, firewalls κτλπ. Τωρα θα πρεπει να τα κανεις μονος σου. Δεν ειναι κατι το φοβερο και τρομερο. Θα εχεις παντα βιβλο σου το http://www.synology.com/support/faq_show.php?q_id=299, οπου φαινονται ολες οι πορτες που χρησιμοποιουν τα διαφορα προγραμματα του dsm. Γενικα οταν θες να τρεξεις κατι, θα το τσεκαρεις στο firewall του nas μεσω του dsm και μετα θα ανοιγεις την πορτα απο το ρουτερ σου.

Γενικα ισχυει οτι ακριβως ισχυει για το 212j που εχει τεραστιο thread. Τρεχουν το ιδιο λειτουργικο (dsm 4.3) και εχουν παραπλησιες ιδιοτητες. Διαφορα τους ειναι οτι ο 213 εχει usb3.0 και πιο γρηγορο επεξεργαστη.

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την βοήθειά σου.:worshippy:
Φαντάζομαι όταν έρθει η ώρα με το καλό να το πάρω τότε θα δω τι γίνεται, πάντως προς το παρόν, μου έδωσες κουράγιο γιατί έτσι όπως τα διάβασα στην αρχή, τρόμαξα.:bang:
Όσο για το thread του 212j που είπες που μπορώ να το βρώ; Έχεις κάποιο link για να πάω και να το διαβάσω;

Σε ευχαριστώ πολύ,

Άκυρο για το link!! Το είδα:award: To thread του 212j βρίσκεται κάτω απο το thread που έκανα. Και πάλι χίλια ευχαριστώ για την βοήθεια.