Συνθεση Pc

spartan27gr

AVClub Enthusiast
17 January 2009
1,049
Συνθεση Καινουργιου Pc

Καλησπερα ενδιαφερομαι να φτιαξω ενα πισι μεχρι 1000 ευρω!!!στο οποιο!!να μπορω να δουλευω ανετα μουλτιτασκινκ προγραμματα!!! και να βλεπω 1080π ταινιες χωρις κολληματα!!!Κυριως θελω να φτιαξω ενα μηχανημα που να ειναι αθορυβο!!!συχρονο!!και να μην καταναλωνει πολυ ρευμα!!.Επιπλεον σκεφτομαι να βαλω σσντ δισκο στο κυριο λειτουργικο να εχει αρκετη μνημη 12 γιγα αν γινετε!!! αξιολογη μαδερμπορτ!!! που να υποστιριζει και θυρες σατα!!και επιπλεον να συνοδευετε και απο καλο κουτι!!!.Γενικα θελω να ειναι κατασκευαστικα αξιολογο!!!Αμα ειπα καμια αλουρμπα στην περιγραφη μου!!ζητω συγνωμη επειδη οι γνωσεις μου σε τετοια θεματα δεν ειναι και πολυ αξιολογες!!!περιμενω τις προτασεις σας!!!ευχαριστω.:worshippy:

Last edited:
Πρώτα απ' όλα, μείωσε τα θαυμαστικά, υπάρχουν και άνθρωποι με αστιγματισμό εδω :D

Να υποθέσω οτι τη μνήμη την χρειάζεσαι για επεξεργασία φωτογραφιών/βίντεο; Αν ειναι έτσι, ξεχνάς τη χαμηλή κατανάλωση και πας σε intel i5/i7.

Sata/e-sata υποστηρίζουν σχεδόν όλες οι mb πλέον, εκει δεν θα δυσκολευτείς.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα αυτό τον καιρό ειναι οι τιμές των σκληρών δίσκων. Με τις πλημμύρες στην Taiwan έχουν ανέβει κατα 50%-100% οπότε θα ανεβάσουν το κόστος του Η/Υ.

Το κουτί τι μεγέθους θέλεις να είναι; Πύργος ή HTPC;

Ενδιαφερον το κουτι!!και απο θορυβο πως παει?εμενα με ενδιαφερει στο κυριο λειτουργικο που θα εχω να ειναι με σσντι δισκο και ο απλος δισκος να ειναι μεγαλυτερη χωρητικοτητας για τα αρχεια μου που θα κραταω!!!απο μαδερμπορν καρτα γραφικων τη θα μου προτεινες?ευχαριστω.

Πες λιγο για τι δουλειά το θέλεις γιατι 1000ευρώ σήμερα
αν δεν έχεις σκοπό να βγάλεις λεφτά από το pc
είναι παρα πολλά εν ετη 2011

Re: Απάντηση: Συνθεση Pc

Πες λιγο για τι δουλειά το θέλεις γιατι 1000ευρώ σήμερα
αν δεν έχεις σκοπό να βγάλεις λεφτά από το pc
είναι παρα πολλά εν ετη 2011
Γενικα θελω να φτιαξω εναν υπολογιστη γενικα αξιοπιστο!!!αθορυβο!! δυνατο!!! και γρηγορο!!!οσο για τα λεφτα αμα μπορουμε να φτιαξουμε μηχανημα με αυτα τα στοιχεια που θελω κατω απο τα 1000 ευρω!!!δεν θα με χαλουσε.

Ενδιαφερον το κουτι!!και απο θορυβο πως παει?εμενα με ενδιαφερει στο κυριο λειτουργικο που θα εχω να ειναι με σσντι δισκο και ο απλος δισκος να ειναι μεγαλυτερη χωρητικοτητας για τα αρχεια μου που θα κραταω!!!απο μαδερμπορν καρτα γραφικων τη θα μου προτεινες?ευχαριστω.
κοίτα με 8 δίσκους 4 ανεμιστήρες στο κουτί 1 τροφοδοτικού και ενα του επεξεργαστή και ακόμη ενα της κάρτας γραφικών αθόρυβο δεν μπορώ να το πω

κοίτα με 8 δίσκους 4 ανεμιστήρες στο κουτί 1 τροφοδοτικού και ενα του επεξεργαστή και ακόμη ενα της κάρτας γραφικών αθόρυβο δεν μπορώ να το πω
Οκ καταλαβα!!!λογικο μου ακουγετε αυτο!!!

καλησπερα...ειμαι καινουριος στο φορουμ και ειπα να πω και εγω την αποψη μου!μονο ομως για το κουτι!ριξε μια ματια σε αυτο!http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PC-Cases/Thermaltake-V4-Black-Edition-VM30001W2Z.htm
εγω εχω το ιδιο μονο που αλλαζει λιγο η προσωψη!!
εγω το pc το εφτιαξα το καλοκαιρι με 600Ε και πεταει (τουλαχιστον ειναι πολυ καλος γιαυτα που εγω τον θελω)
δεν ακουγετε καθολου ειναι τελειως αθορυβο αλλα σαυτο παιζουν ρολο και τα πραγματα που εχει ο καθενας πανω στο pc!
αυτα τα λιγα απο εμενα μιας και δεν γνωριζω και παρα πολλα πραγματα :/