- 29 May 2010
- 1,068
Γεια σας!θα ηθελα την εμπειρια σας για κατι που σκεφτομαι να κανω.Ειμαι κατοχος ετοιμου home cinema sony DAV-DZ410.http://www.sony.co.uk/product/hcs-surround-kit---dvd-player/dav-dz410#pageType=TechnicalSpecsΕπιισης εχω2 ηχεια 2δρομων 50w απο hi-fi kenwood.Ιδου η ερωτηση μου>Μπορω να αγορασω ενα ενισχυτη 5.1 και να τα συνδεσω?εκτος απο το sub που δεν ειναι ενεργο.Η πηγη ειναι pc και η χρηση μονο hd ταινιες.το συστημα δεν εχει οπτικη και δεν μπορω να εχω 5.1 γι αυτο και ρωτω!!!για δωματιο το θελω.διαθετω καπου 250 ΕΥΡΟ αλλα δεν λεω οχι σε μεταχειρισμενο!
Η παω σε Logitech Z5500 με 250 που τα βρηκα και δεν παιδευομαι??Οι απαιτησεις που εχω δεν ειναι επιπεδου υψηλου γιατι πολυ απλα δεν υπαρχεi φραγκο!!!Απλα σας ρωταω για την πιο value for money λυση για να απολαμβανω και εγω λγο dts!!!Ελπιζω να μην σας κουρασα!!
Η παω σε Logitech Z5500 με 250 που τα βρηκα και δεν παιδευομαι??Οι απαιτησεις που εχω δεν ειναι επιπεδου υψηλου γιατι πολυ απλα δεν υπαρχεi φραγκο!!!Απλα σας ρωταω για την πιο value for money λυση για να απολαμβανω και εγω λγο dts!!!Ελπιζω να μην σας κουρασα!!