(μη βαρατε)
νομιζω πως μπηκα στο κλιμα
εφερα τον δικο μου 10 contrast sharpness brightness colour hue gamma rgb bias και gain να δειχνουν τελεια τα πατερν που εχω η εικονα μετα την ρυθμιση αν και μου πηρε 2 ωρες ειναι νυχτα με την μερα προς το καλητερο φυσικα με το πως ηταν
ειμαι καταενθουσιασμενος
προχωρησα και ρυθμισα με χρηση κρυφου μενου μια kdl32s2010 που εχω αυτη τα εχει εκει τα rgb bias και gain αλλα με μεγαλητερη κλιμακα επιλογων για πιο ακριβη ρυθμιση και αυτη απογειωθηκε
δεν περιμενα τοσο μεγαλη διαφορα
ολα βεβαια συμφωνα με τις συμβουλες του ΜΑΝΩΛΗ και την βοηθεια του browser ,δεν εκανα δηλαδη οτι ναναι ,εριξα και πολυ διαβασμα βεβαια αλλα αξιζε τον κοπο
επισης χαλασα πολλες tv αλλων μεχρι να μαθω χωρις να σημειωνω τις αρχικες τιμες των κρυφων μενου,αλλα μπρος τα καλλη τι ειναι ο πονος?(των αλλων)...χιχι
αν θελετε μπορω και screenshot πριν και μετα για tv και hw10
ευχαριστω πολυ τον ΜΑΝΩΛΗ και τον browser
εχω μια ερωτηση ομως για τον μανωλη
το σωστο sharpness δεν ειναι ιδιο σε ολους τους προβολεις αν ειναι ιδια μοντελα?
εγω το απολυτο το βρηκα στο 33 οπου δεν δημιουργει καθολου ειδωλα στα ειδικα πατερν
επισης οταν ενας προβολεας ειναι συνδεδεμενος με component και εχει αναλυση 1366*768 και σημα 1080i απο blu ray πηγη
πως ρυθμιζουμε το sharpness ?
το λεω γιατι λογω component η εικονα ειναι λιγο θολη και βλεπουμε τα ειδωλα που δημιουργει η αυξηση μετα απο καπια καθυστερηση αθως ανεβαινουμε....