Συσκευή οικονομίας.......και πράσινα άλογα

Απάντηση: Re: Συσκευή οικονομίας.......και πράσινα άλογα

υ.γ
εγω προσωπικά δεν μπορώ να δεχτώ το μείωση εως 30% τον μηνα !
και 120 ευρώ τον χρόνο εξοικονόμηση χρημάτων
αλήθεια είμαι ο μόνος ?
Απλά η εταιρεία βασίστηκε σε αυτόν τον πίνακα, για να προβάλλει ότι η συσκευή της μπορεί να εξοικονομήσει έως 30% ενέργεια. Φυσικά είναι παλιά στοιχεία και μάλλον ''τραβηγμένα'' προς τα πάνω (λίγο ή πολύ). Για παράδειγμα η τηλεόραση φαίνεται να καταναλώνει 22W περίπου σε κατάσταση αναμονής.
Ο φούρνος κουζίνας μπαίνει σε κατάσταση αναμονής;;;

Re: Απάντηση: Re: Συσκευή οικονομίας.......και πράσινα άλογα

Ο φούρνος κουζίνας μπαίνει σε κατάσταση αναμονής;;;
Νομίζω πως αν έχει χρονοδιακόπτη ναι, μπαίνει σε κατάσταση standby. Όπως και το πλυντήριο αν έχει αυτόματα συστήματα.

Το έως 30% θεωρώ ότι δε το έγραψε μηχανικός αλλα το τμήμα marketing. Δεν είναι τόσο ασυνήθιστο, θα έλεγα είναι ο κανόνας στην αγορά.

Πάντως οι τεχνικές πληροφορίες για τη συσκευή που μόλις δόθηκαν ήταν χρήσιμες, ΤΝΧ!

Εγώ έχω κάτι παρόμοιο με αυτό. Δεν ξέρω πόσο οικονομία κάνουν αλλά είναι αρκετά βολικό.
Μια πρίζα σε media player και σκληρούς για όποτε θέλω να δω ταινία και άλλη μια για όλο το HC. Για μένα όταν οι πρίζες είναι πίσω από έπιπλα είναι μονόδρομος.

1459627.JPG

Εμένα η philips 29'' (crt) καίει σε standby 40W, οπότε την κλείνω εντελώς. Πριν μετρήσω όμως την κατανάλωση την έκλεινα από το τηλεχειριστήριο για να έχω την ευκολία να την ανοίξω εξ' αποστάσεως.

Όμως αν ο εξοικονομητής της κόψει το ρεύμα δεν μπορεί να πάρει μπροστά από το τηλεχειριστήριο. Οπότε φαντάζομαι ότι η χρησιμότητα του εξοικονομητη περιορίζεται στις συσκευές χωρίς τηλεχειρισμό.

Πρόστιμα συνολικού ύψους 59.000 ευρώ επέβαλε η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή σε επτά επιχειρήσεις

Πουλούσαν συσκευές με τη χρήση των οποίων ισχυρίζονταν ότι...

επιτυγχάνεται μείωση στο λογαριασμό ρεύματος οικιακών και μικρών εμπορικών καταναλωτών έως και 45%.

Όπως ανακοινώθηκε, η έρευνα που διενεργήθηκε σε συνεργασία με την 4η διεύθυνση Κλαδικής Βιομηχανικής Πολιτικής της Γενικής Γραμματείας Βιομηχανίας και τη ΔΕΗ έδειξε ότι ο ισχυρισμός δεν είναι αληθής, καθώς η ενέργεια που καταγράφουν οι συσκευές δεν καταγράφεται και δεν τιμολογείται από τη ΔΕΗ.

Πρόστιμα επεβλήθησαν στις παρακάτω επιχειρήσεις:

"MAX SECURITY" Κ. ΛΕΒΕΝΤΗΣ - Α. ΔΙΑΜΑΝΤΕΝΙΑ Ο.Ε. 15.000,00
ΒΕΛΛΙΟΣ ΑΘ.-ΦΩΤΙΟΥ ΜΑΡ. Ο.Ε. (ALPHA TEAM O.E.) 12.000,00
ΚΟΚΚΑΛΑΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ 10.000,00
MAREX SOLUTIONS A.E. 7.000,00
TELEPRIME A.E. 7.000,00
"NEW TECHNOLOGIES" ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΤΑΤΟΛΑΣ 4.000,00
"VIPER ENERGY" ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΜΗΛΕΣΗΣ 4.000,00

πηγη : click εδω

ΕΙΧΑ ΣΗΜΕΙΩΣΗ 13 ΤΕΤΟΙΕΣ "ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ" ΑΛΛΑ ΕΧΑΣΑ ΟΛΑ ΜΟΥ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΣΑΝΤΑ. ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΑΠ ΟΣΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΕΡΕΥΝΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ.

ΟΣΟ ΓΙ ΑΥΤΟΝ http://www.economizer.gr/index.php/home ΕΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΙΤ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ ΑΛΛΑ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΗΓΑΝ ΠΕΡΙΠΑΤΟ.....

Last edited:
οι γονεις μου πηραν αυτο:smash::smash::smash::smash:
http://www.ecostores.gr/Content.php?PageId=8&Language=el&gclid=CKDu47nqv6cCFUYifAod_ESn_Q
Και δεν πηραν μονο για το σπιτι τους αλλά και για το δικο μου και για της αδελφης μου.:smash::smash::smash:
Το γελιο ειναι οτι κανενας δεν το εχει βαλει.....

Παπαρισμενα λεφτα