Εχω το εξης κολλημα.Θελω να αγορασω δυο διαφορετικα συστηματα,το ενα 2.1 dvd player και τα ηχεια του και το αλλο 5.1 παλι dvd player με τα ηχεια του.O λογος που θελω και τα δυο ειναι καθαρα λογου κολληματος,μου αρεσαν και τα δυο πολυ σε οτι αφορα την εμφανιση...Τελος παντων για να προβω στην αγορα τους ομως,θα πρεπει να ξερω αν μπορω να κανω πραγματικοτητα την φαντασιωση μου...η οποια ειναι να μπορεσω να συνδιασω αυτα τα δυο συστηματα να βγαζουν την ιδια πηγη ηχου.......:guitarist: Η πηγη κατα κυριοτητα θελω να ειναι το pc μου....:BDBDG54: ,γιατι απο το pc θα βλεπω ταινιες και θα παιζω και παιχνιδια στην tv...οποτε ο ηχος θα ρχεται απο αυτο.Σε οσους ρωτησα μου ειπαν οτι αυτο μπορει να γινει μονο αν βαλω στην εξοδο του υπολογιστη ενα διπλο ταφ (πως το λενε τεσπα...)και με δυο καρφια βυσματα να καταληγουν σε rca και να πηγαινουν στο καθε συστημα να εχω αυτο που θελω.Το κακο ειναι (απ οσα μου ειπαν)οτι με αυτο το τροπο θα χασω ποιοτητα και ενταση απο τον ηχο και οτι θα αποκτησω και θορυβο.Πραγματι θα γινουν ολα αυτα;Και αν ναι, πραγματι γινουν, υπαρχει τελικα καποιος αλλος τροπος?Να χρησιμοποιησω καποιον ενισχυτη μηπως;Αν και παλι μου είπαν οτι ακόμα και ο ενισχυτης θα βγαλει μονο μια εξοδο σε λειτουργεια και οχι δυο(ακυρωνει μονος του πανω απο δυο εξοδους).Να βαλω καμια κονσολα ηχου (μιξερ):violent-smiley-030:?Η μηπως παιζει να υπαρχει στα συστηματα αυτα κατι σαν aux ωστε να μεταφερω πολυ απλα τον ηχο απο το ενα στο αλλο;Γενικα οποιος καταλαβε τι θελω να κανω και μπορει να γινει με οποιαδηποτε πατεντα ας με βοηθησει....ευχαριστω :a0210: