Συστημα για μουσική και home cinema

vaspap

New member
23 August 2007
47
Αγαπητοί φίλοι,
δεν ξερω αν γραφω στο σωστό subforum συγγνωμη αν οχι. Ενδιαφέρομαι για να στήσω ένα συστημα ήχου (65% μουσική και 35% home cinema), σε ένα χώρο γύρώ στα 40 τμ. (οι μπριζες γαι το home cinema καλύπτουν το μισό χώρο). Όπως και πολλοί άλλοι ενδιαφέρομαι για κάτι κομψό αλλά και αποδοτικό ταυτόχρονα. Το ποσό που διαθέτω είναι μέχρι 2000 για όλα. Έχω ακούσει διάφορα συστήματα και από μικρά ξεχωρίζω τα KEF και τα ΜΤ-20 (συμπληρώστε παρακαλώ αν υπάρχει κάτι άλλο αξιόλογο). Οταν μιλησα με καποιους ειδικούς μου είπαν ότι για ήχο είναι καλύτερο να πάρει κανεις LR κολωνες και μετα να συμπληρώσει τα δορυφορικά. Δεν έχω προβλήμα με τις κολώνες αλλά δεν υπάρχει περίπτωση για ογκώδη δορυφορικά Θα εκτιμούσα οποιαδήποτε πρόταση σε αυτό το budget
Ευχαριστώ και καλές γιορτες σε όλους

δεν ειναι απαραιτητο να παρεις δαπεδου,υπαρχουν και πολυ αξιολογα ηχεια βασης και αφου θα εχεις και σαμπ θα σε καλυψουν μια χαρα.

Re: Απάντηση: Συστημα για μουσική και home cinema

δεν ειναι απαραιτητο να παρεις δαπεδου,υπαρχουν και πολυ αξιολογα ηχεια βασης και αφου θα εχεις και σαμπ θα σε καλυψουν μια χαρα.

Δηλαδή ποια θα μπορούσαν να είναι αποτελεσματικά?
ευχαριστώ

Ουσιαστικά ψάχνεις ηχεία για μουσική, καθώς οποιοδήποτε καλό μουσικό ηχείο δε θα σε απογοητεύσει στο σινεμά. (Ενώ το αντίστροφο ΚΑΘΟΛΟΥ δεν ισχύει...)

Chario, Klipsch, B&W

Tρεις τελείως διαφορετικές μάρκες για διαφορετικά γούστα. Δεν έχεις παρα να πας να ακούσεις. Εγώ προσωπικά προτιμώ τον ήχο της Chariο αλλα αυτό είναι υποκειμενικό, εξάλλου ακούω κατά 90% κλασσική μουσική.

σωστά, ακουσα σήμερα το klipsch RF62 και το BW 683 ομολογω οτι μου αρεσε περισσότερο το κλιπσψη αλλά κοστιζουν. μάλλον ισως χρειστει να αγορασω πρωτα τα δυο ηχεια και τον ενισχυτή και του χρονου τα υπολοιπα Και εγω περισσότερο τετοια μουσική ακούω

Re: Απάντηση: Συστημα για μουσική και home cinema

δεν εχεις παρα να ψαξεις την κατηγορια με τα ηχεια και θα βρεις πολλες αναφορες
Αν μπορεις σε παρακαλώ γινε πιο συγκεκριμένος
ευχαριστώ

Απάντηση: Re: Απάντηση: Συστημα για μουσική και home cinema

Αν μπορεις σε παρακαλώ γινε πιο συγκεκριμένος
ευχαριστώ

περα απ'την παρουσα κατηγορια που λεει κι ο φιλος μαεστρος,μπορεις να κοιταξεις και στην κατηγορια ηχεια Hi Fi.

γεια σας και παλι,
ειχα την ευκαιρια να ακουσω τα focal dome τα οποια μου εκαναν καλη εντύπωση και επίσης τα ηχεία focal σειρΑς 800 και xavian duetto. Όλα τα συστήματα τα ακουσα με ενισχυτή primare I21. Για home cinema αλλα και μουσική (στοιχειώδη) τα dome επαιξαν πολυ καλά. Εντυπωσιάστηκα όμως από τα xavian. Θελω να ακούσω και τα chario. Εχει κανεις αποψη για αυτά?