Δημητρη, with all due respect, αν δεν "δουλεψεις" ενα apple δεν προκειται ποτε να καταλαβεις απο την απεξω γιατι το 99% των χρηστων τους εχουν εθιστει σε αυτα.. Παρα τις οποιες ελλειψεις που μπορει καποιος να εντοπισει, τα μηχανηματα της Apple προσφερουν ανεπαναληπτη εμπειρια χρησης στον κατοχο τους η οποια τους κανει να συγχωρουν τα κατα καιρους "κολληματα" της εταιριας (πχ ελλειψη flash). Να εισαι σιγουρος οτι και το itablet θα προσφερει εξισου απολαυστικη εμπειρια οσο και τα iphone, macbooks, imacs, γιατι τελικα αυτο ειναι το ζητουμενο: να κανει μια συσκευη αυτα που λεει οτι κανει με απολαυστικο τροπο, κατι που απλα δεν "παιζει" με την "καμια' με τα windows based μηχανηματα..
ΥΓ. Αν θες να δεις τι σημαινει innovation, δες στο keynote το πως θα λειτουργει το iwork στο itablet. Εγω προσωπικα επαθα πλακα με την απλοτητα και αποτελεσματικοτητα του προγραμματος..
Και όμως ακριβώς αυτό είναι που εννοώ όταν λέω ότι τα apple είναι για καθυστερημένους και κάποιοι νομίζουν ότι τους λέω καθυστερημένους.
Είναι πολύ απλό, το ανοίγεις, το βάζεις στην πρίζα, το ανάβεις και αμέσως αρχίζεις να το χρησιμοποιείς. Θέλεις ένα αρχείο doc? Ανοίγεις το word και σου βγάζει την λίστα με όλα σου τα αρχεία. Γιατί να ψάχνεις που το έχεις βάλει?
Θέλεις να ακούσεις μουσική? Πατάς το κουμπί και το mac αποφασίζει τι θα ακούσεις. Γιατί να ψάχνεις τι θέλεις να ακούσεις?
Και μπορώ να συνεχίσω για πολλά ακόμα. Είμαι σίγουρος ότι εάν έδινα το iphone στον 70χρονο πατέρα μου, θα μπορούσε να χρησιμοποιεί άνετα και θα τον βολέβανε και τα μεγάλα νούμερα όταν παίρνει τηλέφωνο.
Όλα τα apple ανεξαρτήτως είναι έτσι δομημένα ώστε να είναι πολύ εύκολα στην χρήση και να απαγορεύουνε στον χρήστη οποιοδήποτε σφάλμα.
Σε άλλους αυτό αρέσει πάρα πολύ. Γιατί σου λέει εγώ να παιδεύομαι να κάνω κάτι, το κάνει μόνο του.
Σε άλλους πιο ψαγμένους ή πιο αντιδραστικούς δεν αρέσει.
Αυτό που σίγουρα αρέσει σε όλους είναι το design και οι καινοτομίες που φέρνει η apple.
Έτσι λοιπόν για εμάς τους αντιappleικούς μας γεμίζει το γεγονός ότι οι υπόλοιποι θα ακολουθήσουν και θα βγάλουν κάτι εφάμιλο ή και καλύτερο (ίσως όχι τόσο designato) λίγο αργότερα.
Κανείς δεν αρνείται ότι η Apple είναι πολλές φορές μπροστά από τους άλλους, αλλά για να το πετύχει αυτό, υποτιμάει την νοημοσύνη μας και μας συμεριφέρεται σαν καθυστερημένα.