T-Shirts AVclub!!!!

Simos.I

Moderator
Staff member
17 June 2006
28,615
Land of Dystopia
Το ξέρω πείτε τρελλό, αλλά μια παλιά συνήθεια που αξίζει να την μεταφέρουμε κάποια στιημή στο κλάμπ μια συνήθεια από....... το AVForum, είναι και η κατασκευή των T-Shirts, Οκ εν τω μέσω καλοκαιρινής ραστώνης τέτοιες ενέργειες είναι ανέφικτες αλλά keep in mind guys for future purposes -bye-

Το ξέρω πείτε τρελλό, αλλά μια παλιά συνήθεια που αξίζει να την μεταφέρουμε κάποια στιημή στο κλάμπ μια συνήθεια από....... το AVForum, είναι και η κατασκευή των T-Shirts, Οκ εν τω μέσω καλοκαιρινής ραστώνης τέτοιες ενέργειες είναι ανέφικτες αλλά keep in mind guys for future purposes -bye-
Καλη ιδεα,να μην ξεχαστει.....

οσοι εχετε κατα νου καμια ιδεα πως να υλοποιηθει τιμες ποσοτητα κλπ κλπ ας την στειλει με ΠΜ στον Admin

αντε παμε σιγα σιγα!!!!

εγώ λέω να ρίξουμε μερικά σχέδια (εκτός του λογότυπου) μήπως πετύχουμα κάτι όμορφο.

Με την σύμφωνη γνώμη των υπευθύνων πάντα.

Λοιπόν ?

Πολύ καλή ιδέα.
Επίσης καλό θα ήταν όσα μέλη θελήσουν Τ-σετρς να συνεισφέρουν το διπλάσιο της αξίας του ώστε να βοηθηθεί η λειτουργία του κλαμπ και να έχουμε και το μπλουζάκι μας.

Γιαννη αυτο αστο κατα μερος ειναι αποφαση του συλλογου....μην το παραμπλεξουμε.

Αλλωστε οταν καποιος θελησει να βοηθησει το κανει και χωρις μπλουζακι

Γιαννη αυτο αστο κατα μερος ειναι αποφαση του συλλογου....μην το παραμπλεξουμε.

Αλλωστε οταν καποιος θελησει να βοηθησει το κανει και χωρις μπλουζακι

Ιδέες ρίχνουμε, τώρα το πώς θα γίνει, επειδή στο παρελθόν το έχουμε ξανακάνει αυτό θα το δούμε στην πορεία -bye-

Μηπως να αλλαξει ο τιτλος του θεματος και το t-shirt να γινει πουλοβερακι ? :flipout:-bye-

Απάντηση: Re: T-Shirts AVclub!!!!

οσοι εχετε κατα νου καμια ιδεα πως να υλοποιηθει τιμες ποσοτητα κλπ κλπ ας την στειλει με ΠΜ στον Admin

αντε παμε σιγα σιγα!!!!

Μπορώ να ρωτήσω εδώ στη Λάρισα, γιατί ξέρω κάποιον που μας φτιάχνει t-shirt με τη φίρμα της εταιρίας.