Τα 1080ρ των φτωχών! EPSON EMP TW980

geodengr

AVClub Addicted Member
Μήπως άρχισαν να καταφτάνουν τα LCD 1080ρ των φτωχών?

With the Epson EMP-TW980, go to high definition.
The Epson EMP-TW980 you will discover an incredible image quality with full HD resolution and contrast ratio of 10000: 1. The processing of 10-bit color (HDMI v1.3) achieves rich and intense colors. Its exclusive Epson cinema filter optimizes contrast and color purity.
Strengths:
  • Experience a real home theater experience thanks to its exceptional contrast ratio of 10000:1
  • Enjoy deeper blacks and whites with the best Iris automatic Epson.
  • Simple to install and use, you can connect to multiple devices through its extensive connectivity.
  • HDMI v1.3
  • Customize the pictures - color adjustment 6-axis gamma and 9 points.
  • Backlit remote control allows you to a better handling even in the darkest rooms.
  • Optical zoom x2, 1 and new target for a clarification of the details further with its 14 lenses, including 2 aspherical.
  • Colors and contrast are optimized with Epson technology C2Fine and filter film for a quality image.
  • 6 preconfigured color modes allow you to match the color, brightness, and other parameters associated with your environment.
  • Buy At Store.Ads-Spot.Com
http://ads-spot.com/epson-emp-tw980.html

Ξέρει κανείς τίποτε περισσότερο?

Φιλικά
Γιώργος Δενδρόπουλος.

Last edited:
Last edited:
το zero 1 ειναι απλα το πρωτο καταστημα που τον εφερε.θα ερθει και σε αλλα και μαλιστα κοντα στα 1200 προβλεπω.
αν ειναι οντως στα λεφτα που ζητα το ζερο 1 τοτε σιγουρα θα δινα κατι παραπανω για τον 2000

μα και το καταστημα ετσι το λεει: 1890

ειμαστε και εμεις βουτηγμενοι μεσα στο μαρκετινγκ!;):flipout:

Κύριοι καλησπέρα. Εγώ πιστεύω ότι θα συμβούν 2 σοβαρά γεγονότα στον χώρο των προβολέων και μάλιστα πολύ σύντομα (ίσως μέσα σε 2-4 μήνες):
1). Επειδή δεν υπάρχει πλέον λόγος ύπαρξης των 720ρ, απλά θα καταργηθούν. Οι εταιρίες δηλ. δεν πρόκειται μάλλον να βγάλουν καινούρια μοντέλα 720ρ, και απλά προς το παρόν το αποκρύπτουν προσπαθώντας να ξεπουλήσουν το υπάρχον στόκ τους.
2). Τη θέση τους θα πάρουν προβολείς σαν τον 980 (και τον Optoma 800-κάτι απ´το στρατόπεδο των DLP), με τιμές που θα κινούνται λίγο πάνω απ´το χιλιάρικο... Από εκεί και πάνω μάλλον θα ισχύουν τα γνωστά στις ήδη υπάρχουσες κατηγορίες τιμών, που απλά θα εμπλουτίζονται με νέα "καλύτερα" μοντέλα, σύμφωνα με την ήδη γνωστή πολιτική των διαφόρων εταιριών.
Τελικά πιστεύω ακράδαντα ότι στην "αγοραστική" περίοδο των Χριστουγέννων του τρέχοντος έτους θα βρίσκουμε εισαγωγικά μοντέλα 1080ρ περίπου στα 1000 ευρόπουλα, που βεβαίως τα Χριστούγεννα του 2009 (δηλ. ενάμισυ χρόνο από τώρα), θα τα βρίσκουμε και σε τιμές κάτω του 1000-άρικου).
Από αυτές τις σκέψεις-προβλέψεις προήλθε και ο τίτλος του παρόντος νήματος, και όχι από την τρέχουσα τιμή του 980...-bye-

Φιλικά
Γιώργος Δενδρόπουλος.

Last edited:
Χαίρεται,

έχω και εγώ μια ερώτηση.. Θέλω εδώ και καιρό να πάρω έναν προβολέα και τώρα το αποφάσισα σχεδόν και ζαχάρωνα τον Epson PowerLite Home Cinema 720.

Το θέμα είναι ότι θα τον πάρω από αμερική για να γλιτώσω αρκετά χρήματα αλλά η epson πραγματικά με έχει μπερδέψει απίστευτα... Απότι φαίνεται Αμερική και Ευρώπη δεν κυκλοφορούν τα ίδια μοντέλα... Είμαι διατεθημένος να δώσω μέχρι χιλιάρικο συν πλην 200 και ο ΤW980 φαίνεται τρομερή ευκαιρεία (αν αυτή η τιμή ήταν σε δολλάρια)...

Το θέμα είναι ποιο είναι το αντίστοιχο μοντέλο του 980 στην αμερική? Υπάρχει ή θα υπάρξει? Υπάρχει κάποιο site που να έχει τέτοιες πληροφορίες για επερχόμενα προιόντα?

Το μόνο μοντέλο που έχω βρει στην αμερική σε χαμηλή τιμή και στα 1080 είναι ο 810 ο οποίος όμως είναι βασικά πανάρχαιος και δεν υπάρχει σχεδόν σε κανένα μαγαζί...

Αν μπορούσε κάποιος να ρίξει φως στην πολιτική της Epson θα το εκτιμούσα πολυ! :) Ευχαριστώ!

Η πολιτικη της επσον απο οσα ξερω ειναι οτι στην Αμερικη τουλαχιστον πουλουσε 2,5 φορες πιο ακριβα απο οτι στην Ευρωπη... ειδικα τον επσον 810 που αναφερεις.

Τωρα εχω την εντυπωση οτι εριξε/εξισοροπησε λιγο τις τιμες.

Μην ξεχνάς και τον φόρο εισαγωγής που θα πληρώσεις από Αμερική ε.

Όχι βέβαια.. Δεν πληρώνεις τίποτα... Τον βγάζεις από το κουτί του και τελείωσε..

Α, αν μιλάς για ταξίδι στην Αμερική ok. Γιατί αν τον παραγγείλεις, ειδικά αν δεν τον στείλουν με usps αλλά με ups, fedex κλπ τότε παίζει να τον πληρώσεις και περισσότερο στο τέλος από ό,τι στην Ελλάδα.

αυτα ειναι ωραια νεα.Μπραβο.Αντε να αγγιξουμε τα 1400 να το παρουμε να τελειωνουμε

εχουμε κανενα review (αξιοπιστο) πουθενα?

Απάντηση: Re: Τα 1080ρ των φτωχών! EPSON EMP TW980

οντως ευχαριστα νεα.βλεπω καλητερη επιδοση σιγουρα απο τον 700 χρωματικα και fullhd μια χαρα θα ειναι.και ζοομ πολυ βολικα παιδια ειδικα αν το δωματιο ειναι σχετικα μικρο-bye-