τα βλέπει, αλλά δεν τα παίζει ...

VAG.NIK

Supreme Member
18 August 2006
3,073
Αθήνα
... για το ps3 ο λόγος, το οποίο βλέπει μουσική, φωτος, βίντεο από τα δυο laptopια με τα οποία είναι συνδεδεμένο (ασύρματο δίκτυο), πλην όμως όταν πατάω play δεν ακούω τίποτα, παρά τα όμορφα visualisations. μήπως μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος τι πάει στραβά; είμαι από λίγο ως εντελώς άσχετος με το θέμα ... η σύνδεση είναι με hdmi στην τηλεόραση και οπτική ίνα στον av ενισχυτή.

Δεν ακούς δλδ τίποτα από ήχο ?
Όταν πατάς play σου λέει ότι παίζει το τάδε κομμάτι ?
Αν βάλεις κάποιο παιχνίδι ή κάποιο dvd/bd ακούς κανονικά ?

... για το ps3 ο λόγος, το οποίο βλέπει μουσική, φωτος, βίντεο από τα δυο laptopια με τα οποία είναι συνδεδεμένο (ασύρματο δίκτυο), πλην όμως όταν πατάω play δεν ακούω τίποτα, παρά τα όμορφα visualisations. μήπως μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος τι πάει στραβά; είμαι από λίγο ως εντελώς άσχετος με το θέμα ... η σύνδεση είναι με hdmi στην τηλεόραση και οπτική ίνα στον av ενισχυτή.

Εχεις ορισει απο το σεταπ απο που θελεις τον ηχο ?????

Αμα το κανεις με windows media player, κατι φταιει στο Λαπτοπ

www.tversity.com

δοκιμασε αυτο στο λαπτοπ που θα εχεις τα αρχεια. Και να ξερεις, το tranfer μεσω ασυρματου δικτυου ειναι προβληματικο....

το κατέβασα. θα δω τι θα το κάνω τώρα ...:drummer:

Βαγγέλη δεν τα ακούς από που;
Από την tv ή τον ενισχυτή;
Δες το audio setup όπως σου έγραψε και λίγο παραπάνω ο Χρήστος.

από την tv (hdmi σύνδεση). από τον ενισχυτή δεν δοκίμασα ακόμη. το hdmi και το optical λειτουργούν όμως παράλληλα (σε cd, dvd, blue ray ...)

ΚΑΙ τα βλέπει, ΚΑΙ τα παίζει πλέον!!! χωρίς το tversity, το οποίο δεν εγκατέστησα ακόμη. το πρόβλημα τώρα είναι ότι μία βρίσκει και μία χάνει τη σύνδεση με το laptop. τα έχω στον ίδιο χώρο με το wifi router, σε απόσταση γύρω στα 7 μέτρα μεταξύ τους, χωρίς εμπόδια. καμιά ιδέα για το τι μπορεί να φταίει;

Απάντηση: Re: τα βλέπει, αλλά δεν τα παίζει ...

άλλαξε καναλι στο wifi router.. βαλε καποιο αλλο απο το 1 - 11. Ισως εχεις παρεμβολές απο αλλο wifi κοντά σου.

όντως υπάρχουν κάποια wifi arround. thanks! θα το τσεκάρω!