ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ,Ο ΧΩΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΙ Η...ΕΥΑ.

DIPIE

AVClub Fanatic
13 July 2007
17,263
Σε πόσα μηνύματα,δεν έχουμε διαβάσει ή δεν έχουμε γράψει κι οι ίδιοι,για το περίφημο WAF και για το τί απίθανα μέσα ή παραμύθια,μετέρχονται οι πολυμήχανοι αρσενικοί χομπίστες,για να εξομαλύνουν τις ποικίλες αντιδράσεις της συμβίας τους.

Να διηγηθούμε,αντίστοιχες ιστορίες που έχουμε ζήσει οι ίδιοι,στεκόμενοι στην χιουμοριστική πλευρά του θέματος;

Αντε άντρες:SFGSFGSF:

Μην περιμένετε να γράψω εγώ πρώτος:Banane0:

εγώ αναγκάστηκα να περιοριστώ σε 10 τετραγωνικά και να ανεβαίνω μιά σκάλα γιά να φέρω άλλο δίσκο γύρω στις 20 φορές τη μέρα...
Η επόμενη εναλλακτική ήταν ...δύο σκάλες και να βγαίνω στον κήπο...

Πρίν απο καιρό άλλαξα CDP μ' ένα άλλο πενταπλάσιας αξίας.

-Μμμμ...Και πόσο κάνει;
-....400 ευρά σύν το παλιό:angel:.
-Σιγά το μπαούλο!Πήγες κι έδωσες το άλλο που ήταν όμορφο και πήρες αυτήν την απαίσια αηδία.Ευτυχώς που είναι φθηνό.Αλλαξέ το χριστιανέ μου και πάρε κάτι της προκοπής!!!!!!!!!!!!!!!

Μ' ένα σμπάρο δυό τριγώνια...
Το ψάχνω σε κάτι όμορφο για να της κάνω το χατήρι.:flipout:

Το "φτηνό μπαούλο" τι είναι; Κανένα Esoteric; :flipout:

Γι' αυτό σκέφτομαι να προσεγγίσω την ιταλική σχολή στα ηχεία.
Φυλάω τα ρούχα μου από τώρα... :BDGBDGB53:

εγω παλε το ριχνω στο αστειο, ποσο πανε τα καινουργια ηχεια, εμ κανενα 10αρι χαχα αυτα δεκαρι!

το σαββατο πηγα και ακουσα τα σαμμιτ, της λεω ωραια? μου λεει ναι αλλα πιο ψηλα απ τα αλλα. 2 πραγματα την ενοχλουν

1. οι αποστασεις απ τον πισω τοιχο, καθως θελει να τα κολλησω επανω αν ειναι δυνατον
2. οι μονομπλοκς που ειναι διπλα απ τα ηχεια πανω σε μαρμαρο

τα υπολοιπα ειναι σε ρακ σε αλλο δωματιο και η ολη καλωδιωση μεσα στους τοιχους. Αλλα παντα προσπαθουν να βρουν κατι για να ασχολουντε. θα την αφησω ομως να βρει ενα ωραιο χαλι να βαλει στο χωρο μεταξυ ηχειων και καναπε, καθως και ωραια μαξιλαρακια γιατι ο καναπες ειναι δερματινος και θα ηρεμισει!!!

Γι' αυτό η ασφαλέστερη λύση είναι ένα dedicated room.
Έχεις το δικό σου χώρο και "αλωνίζεις"...

Βέβαια το δύσκολο είναι να βρεθεί ο χώρος...

Απάντηση: Re: ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ,Ο ΧΩΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΙ Η...ΕΥΑ.

Γι' αυτό η ασφαλέστερη λύση είναι ένα dedicated room.
Έχεις το δικό σου χώρο και "αλωνίζεις"...

Βέβαια το δύσκολο είναι να βρεθεί ο χώρος...

:SFGSFGS5: που να τον βρεις ομως!!!

Σε πόσα μηνύματα,δεν έχουμε διαβάσει ή δεν έχουμε γράψει κι οι ίδιοι,για το περίφημο WAF και για το τί απίθανα μέσα ή παραμύθια,μετέρχονται οι πολυμήχανοι αρσενικοί χομπίστες,για να εξομαλύνουν τις ποικίλες αντιδράσεις της συμβίας τους.

Να διηγηθούμε,αντίστοιχες ιστορίες που έχουμε ζήσει οι ίδιοι,στεκόμενοι στην χιουμοριστική πλευρά του θέματος;
Dipie το πόσες ιστορίες έχω ακούσει και το τί έχουν δει τα μάτια μου δεν περιγράφεται.
Προσωπικά δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα με τη σύζυγό μου. Η Κάθριν κατάγεται από αγγλική οικογένεια μουσικών κλασικής μουσικής. Η ίδια έπαιζε όμποε από πιτσιρίκα στην συμφωνική ορχήστρα του Δημοτικού και του Γυμνασίου και Λυκείου στην Αγγλία.Γνωρίζει περισσότερα από εμένα για τη μουσική. Παλαιότερα με συνόδευε και στα High-end Shows αλλά τελευταία λόγω άλλων επαγγελματικών υποχρεώσεων είναι αδύνατον. Επι πλέον το καλό που έχουν οι Εγγλέζοι είναι το "χόμπυ" που θεωρείται κάτι σαν ιερό.
Το σπίτι διαθέτει 100 τ.μ. σαλόνι για το σύστημα και τους δίσκους. Βινύλια παντού. Κανένα πρόβλημα.
[Και όταν νοίκιαζα και είχα μικρότερο χώρο εξυπακούεται ότι ούτε τότε υπήρχε πρόβλημα]

Μπορεί να πει κάποιος ότι είμαι τυχερός ως προς την επιλογή συντρόφου, αλλά νομίζω ότι μεγάλο είναι το φταίξιμο των αρσενικών που το έχουν καταντήσει αποκλειστικά ανδρικό χόμπυ. Δεν σκέφτονται να μπάσουν και το έτερον ήμισυ που όπως λέγεται, οι γυναίκες, έχουν και καλύτερο αφτί.
Όλα αυτά εντάσσονται στο γενικότερο πλαίσιο της παιδείας μας και της κυρίαρχης φαλοκρατικής αντίληψης.
Εξουσιαστικές σχέσεις παντού. Ακόμη και στο "χόμπυ" που καταντά να μην είναι χόμπυ πλέον. Λ.Σ.

Ωραία δεν θα ήταν να είχαμε πολλές γυναίκες στο σπίτι -να μας αλλάζουν τα καλώδια- και εμείς από τον καναπέ να κάναμε συγκριτικό στα πισινά τους ;

Απάντηση: Re: ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ,Ο ΧΩΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΙ Η...ΕΥΑ.

Εδώ ισχύει επίσης το "όπως έστρωσες θα κοιμηθείς". Λ.Σ.

Με τα Atmasphere φαντάζομαι θα φτιάχνεις πολύ ωραία ατμόσφαιρα στο σπίτι, με τα βινύλια στο πάτωμα, τις λάμπες NOS τις Ρωσίδες ....

I.K. Φαίνεται να είσαι φαλοκράτης και να έχεις χαλάσει την πιάτσα. Το πήραν χαμπάρι οι γυναίκες και εκδικούνται. Γι' αυτό οι περισσότεροι έχουν πρόβλημα στο να βάλλουν ακόμη και ένα βινύλιο στο σπίτι τους. Λ.Σ.

Re: Απάντηση: Re: ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ,Ο ΧΩΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΙ Η...ΕΥΑ.

Με τα Atmasphere φαντάζομαι θα φτιάχνεις πολύ ωραία ατμόσφαιρα στο σπίτι, με τα βινύλια στο πάτωμα, τις λάμπες NOS τις Ρωσίδες ....
Όντως οι Atma-sphere φτιάχνουν ωραία ατμόσφαιρα μαζί με τα βινύλια. Με τη μόνη διαφορά ότι με τους Atma δεν χρειάζονται NOS λυχνίες. Βάζεις "ό,τι" νάναι, φτηνές αταίριαχτες. Αυτό είναι ένα από τα μεγάλα τους πλεονεκτήματα. Ακόμα και αν κάποια τύχει να χαλάσει [σχεδόν απίθανο] τη βγάζεις και αν δεν έχεις αντικαταστάτρια, συνεχίζεις και παίζεις μια χαρά με μία λιγότερη.
Οι λάμπες είναι ρωσσίδες και τώρα τελευταία κινέζες. Μπορείς να κάνεις και μίξη ρωσσίδες με κινέζες, έτσι για ποικιλία να αποφύγεις και τη μονοτονία. Καλό;;; Για να ξέρεις τί χάνεις φίλε!!! Λ.Σ.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ,Ο ΧΩΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΙ Η...ΕΥΑ.

Αυτό είναι ένα από τα μεγάλα τους πλεονεκτήματα. Ακόμα και αν κάποια τύχει να χαλάσει [σχεδόν απίθανο] τη βγάζεις και αν δεν έχεις αντικαταστάτρια, συνεχίζεις και παίζεις μια χαρά με μία λιγότερη.

Με προβληματίζεις με το τελευταίο. Μήπως κάτω από το σασί δουλεύει κανένας τελεστικός ; :coool:

Last edited: