- 3 May 2014
- 517
Από που να αρχίσω...
Πήγα σήμερα κωτσόβολο και έκατσα καμια ωρίτσα να παρακολουθήσω όλες τις TV μια προς μια...
Λοιπόν...
....Το μαύρο.
Ο χορός ήταν φωτεινός , αλλα τέλος πάντων....
Από το IPS μέχρι την H8000 δεν είδα καμια διαφορα ...
Η Η5000 που κακοφάνηκε βεβαια , το μαύρο της ήταν κάπως διαφορετικό ,προς το κακό.
Ας το προσπεράσουμε αυτό γιατί ο χορός ήταν φωτεινός και εγώ δεν έχω εμπειρία.
------
4K
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ.
Σε όλες τις τηλεοράσεις , μα σε ΟΛΕΣ , ήμουν σε απόσταση ΕΝΟΣ μέτρου.
Ήταν κάτι το μοναδικό ( στις 65 inches πάντα ) και στην LG και στην H8500.
Στις υπόλοιπες tv έβλεπα πι3ελακια , αλλα αυτό ρυθμίζεται με την σωστή απόσταση θέασης.
Η H6700 και Η7000 μου φάνηκαν ίδιες... >.>
Όπως και να έχει , το 4K συνεχίζω να το θεωρώ άχρηστο , εκτος αν το digea ανεβεί στα 720p Η σταματήσω να βλέπω digea για πάντα.
Μέχρι να γίνει ένα από τα δυο , το 4K είναι άχρηστο και θα προτιμούσα μια OLED 2K.
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Curved.
Ok , ok , ήμουν σε απόσταση ενός μέτρου , αλλα ήταν μοναδικό.
Για να δω διαφορα , έπρεπε να στρίψω 30 μοίρες...
Μονο να πω βεβαια ότι το Curved κάνει την εικόνα λίγο καλύτερη ( για on AXIS θέαση ) ένα σκαλί πιο πάνω από τις FLAT.
------
Input Lag.
R473 SONY , που σίγουρα ΔΕΝ είναι W705.
Τίποτα , ΚΑΜΙΑ χρονοκαθυστέρηση.
Τέσταρα ένα PS4 και όλα ήταν μια χαρά , οποτε πιστεύω ότι και μια tv με 30 MS είναι μια χαρά.
------
Motion blur.
Αν η TV είναι 40-50 inches , τα 100 hertz είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.
Από 55 και πάνω , χρειάζεται 200 hertz γιατί μου κακοφαίνεται αλλιώς και μάλιστα πολύ.
Η Curved H8500 4K έπαιζε Transformers ( σε 4k ) και το Motion blur ήταν κάπως , παρόλο που είναι 100 hertz.
------
Inches.
Παιδιά , αν για κάτι είστε αληθινοί πέρα ως πέρα και σας εμπιστεύομαι απόλυτα , αυτό είναι οι inches.
Όσο μεγαλύτερες τόσο το καλύτερο.
Καθόμουν από μια 65άρα στο 1 metro για 5 λεπτά , όταν πήγα μετά σε 55άρα , ΤΟ ΧΑΟΣ.
Καλά 40άρα? Monitor TV.
Epilogue.
Παιδιά , αυτά είναι η άποψη μου και η εκτίμηση μου , έτσι όπως εγώ είδα τις τηλεοράσεις στον κωτσόβολο για μια ώρα από απόσταση ενός μέτρου.
Γενικότερα , αν δεν ήσασταν εσείς , τα νούμερα και τα λόγια σας , τις τηλεοράσεις δεν θα μπορούσα να τις ξεχωρίσω και πολύ την μια από την άλλη.
Μπορώ να πω μονο ότι στα ακριβά μοντέλα ( Η7000 , H8000 , H8500 , Η7500 ) η Εικόνα ήταν ΠΙΟ καθαρή από κάθε άλλη εικόνα.
Προφανώς λόγο επεξεργασίας και καθαρότητας panel.
Για το μαύρο κρατάω μια πισινή γιατί δεν έχω έμπειρο μάτι , οποτε μπορεί να πέφτω ΑΓΡΙΩΣ έ3ω.
Να 3αίρεται ότι συνεχίζω να εκτιμώ την γνώμη σας και τα review και δεν πρόκειται να peso θύμα ( όσο υπάρχει το forum σας ) του marketing.
Συνεχίστε την καλή δουλειά παιδιά...
Πήγα σήμερα κωτσόβολο και έκατσα καμια ωρίτσα να παρακολουθήσω όλες τις TV μια προς μια...
Λοιπόν...
....Το μαύρο.
Ο χορός ήταν φωτεινός , αλλα τέλος πάντων....
Από το IPS μέχρι την H8000 δεν είδα καμια διαφορα ...
Η Η5000 που κακοφάνηκε βεβαια , το μαύρο της ήταν κάπως διαφορετικό ,προς το κακό.
Ας το προσπεράσουμε αυτό γιατί ο χορός ήταν φωτεινός και εγώ δεν έχω εμπειρία.
------
4K
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ.
Σε όλες τις τηλεοράσεις , μα σε ΟΛΕΣ , ήμουν σε απόσταση ΕΝΟΣ μέτρου.
Ήταν κάτι το μοναδικό ( στις 65 inches πάντα ) και στην LG και στην H8500.
Στις υπόλοιπες tv έβλεπα πι3ελακια , αλλα αυτό ρυθμίζεται με την σωστή απόσταση θέασης.
Η H6700 και Η7000 μου φάνηκαν ίδιες... >.>
Όπως και να έχει , το 4K συνεχίζω να το θεωρώ άχρηστο , εκτος αν το digea ανεβεί στα 720p Η σταματήσω να βλέπω digea για πάντα.
Μέχρι να γίνει ένα από τα δυο , το 4K είναι άχρηστο και θα προτιμούσα μια OLED 2K.
Curved.
Ok , ok , ήμουν σε απόσταση ενός μέτρου , αλλα ήταν μοναδικό.
Για να δω διαφορα , έπρεπε να στρίψω 30 μοίρες...
Μονο να πω βεβαια ότι το Curved κάνει την εικόνα λίγο καλύτερη ( για on AXIS θέαση ) ένα σκαλί πιο πάνω από τις FLAT.
------
Input Lag.
R473 SONY , που σίγουρα ΔΕΝ είναι W705.
Τίποτα , ΚΑΜΙΑ χρονοκαθυστέρηση.
Τέσταρα ένα PS4 και όλα ήταν μια χαρά , οποτε πιστεύω ότι και μια tv με 30 MS είναι μια χαρά.
------
Motion blur.
Αν η TV είναι 40-50 inches , τα 100 hertz είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.
Από 55 και πάνω , χρειάζεται 200 hertz γιατί μου κακοφαίνεται αλλιώς και μάλιστα πολύ.
Η Curved H8500 4K έπαιζε Transformers ( σε 4k ) και το Motion blur ήταν κάπως , παρόλο που είναι 100 hertz.
------
Inches.
Παιδιά , αν για κάτι είστε αληθινοί πέρα ως πέρα και σας εμπιστεύομαι απόλυτα , αυτό είναι οι inches.
Όσο μεγαλύτερες τόσο το καλύτερο.
Καθόμουν από μια 65άρα στο 1 metro για 5 λεπτά , όταν πήγα μετά σε 55άρα , ΤΟ ΧΑΟΣ.
Καλά 40άρα? Monitor TV.
Epilogue.
Παιδιά , αυτά είναι η άποψη μου και η εκτίμηση μου , έτσι όπως εγώ είδα τις τηλεοράσεις στον κωτσόβολο για μια ώρα από απόσταση ενός μέτρου.
Γενικότερα , αν δεν ήσασταν εσείς , τα νούμερα και τα λόγια σας , τις τηλεοράσεις δεν θα μπορούσα να τις ξεχωρίσω και πολύ την μια από την άλλη.
Μπορώ να πω μονο ότι στα ακριβά μοντέλα ( Η7000 , H8000 , H8500 , Η7500 ) η Εικόνα ήταν ΠΙΟ καθαρή από κάθε άλλη εικόνα.
Προφανώς λόγο επεξεργασίας και καθαρότητας panel.
Για το μαύρο κρατάω μια πισινή γιατί δεν έχω έμπειρο μάτι , οποτε μπορεί να πέφτω ΑΓΡΙΩΣ έ3ω.
Να 3αίρεται ότι συνεχίζω να εκτιμώ την γνώμη σας και τα review και δεν πρόκειται να peso θύμα ( όσο υπάρχει το forum σας ) του marketing.
Συνεχίστε την καλή δουλειά παιδιά...