Τα έχω παίξει........

JIMKO55

New member
17 March 2009
33
karditsa
Παιδιά λίγο βοήθεια γιατί δεν θα αφήσω τίποτα όρθιο στο σπίτι...Εχω ένα πιάτο ενός μέτρου με 2 lnb απο τα οποια φευγουν 2 καλλώδια για 2 δορυφ. hotbird kai astra. Τελικά φτάνει ένα καλ. στο σαλόνι μου και ένα στην σοφίτα μου. Αποκωδικοπ. εχω ενα yumatu ο οποιος ξαφνικα προχθές δεν μου φόρτωνε το σωστο σημα ωστε να δω εικονα. Τελικά τον μηδένισα και έκανα εγκατάσταση των δορυφόρων απο την αρχή αλλα συμβαινει το εξής περιεργο! Αν κάνω αυτοματη αναζητηση - εγκατάσταση μου λεει οτι δεν υπάρχει σήμα να ελεγξω το κάτοπτρο. Αν κανω χειροκίνητη μου βρισκει τους δορυφόρους, μου αποθηκευει τα καναλια αλλα οχι αυτα της νοβα!!! στα υπόλοιπα ελευθερα εχω εικονα κανονικα! Το καλό ειναι οτι αν τοποθετησω ενα παλιο αποκοδικοποιητη που εχω τα βλεπει τα κανάλια της νοβα αλλα αυτός δεν βλεπει την κάρτα! (έλεοςςςς) Και ακόμα καλύτερα τον yumatu τον πήγα σε άλλο σπίτι και εκεί δουλεψε κανονικά.....Συγγνώμη αν σας κούρασα αλλά θα τα βάλω όλα φωτιά!:FSGSFGS4:
 
Ευχαριστώ για την ανταπόκριση. Ο yumatu γράφει Sapphire εξωτερικά. Τωρα απο πληροφορίες αν πήγα καλα εχω hardware version 5119 kai software version 2.4.47 emu. Δεν ξέρω αν αυτά σου λένε κατι. Πάντως προσωρινά βρήκα μία λύση. Συνδέθηκα με τον δορυφ. eurobird2 και απο κει βρήκα τα καναλια της νοβα. Το σήμα δεν είναι βέβαια και το καλύτερο. Πάντως απο το πολύ ψάξιμο αρχίζω να πιστεύω οτι κάτι δεν πάει καλα με τον συνδοιασμό των LNB και του συγκεκριμένου αποκοδ. Τώρα αν με ρωτήσεις τι " μάρκα" ειναι θα σε γελάσω. Ειναι πολυ μεγάλα πάντως σε σχεση με αλλα που βλέπω σε δίαφορα πιάτα. Παράδειγμα. Αν κάνω αυτόματο diseqc δεν μου βρίσκει hotbird kai astra αλλα βρίσκει Nilesat! Επίσης ενα πρόβλημα που είχα πάντα με τον yumatu ειναι οτι αν τον κλεισεις για την νυχτα την επόμενη μερα πρεπει να τον ανοιξεις και να τον κλησεις 10 φορές για να βρει το σωστο σημα και να σου δείξει εικόνα! Σε αλλο σπίτι όμως παιζει κανονικά!!!
Φαντάζομαι σε μπέρδεψα τωρα παρα σε βοήθησα ε?
 
MX Plus Saphire 5119 το βραδυ κατα της 21:30 να εισαι μεσα να σου δωσο μια αναβαθμιση,και μια λιστα απο καναλια,ο δεκτης ειναι καλος δεν υπαρχει κανενα προβλημα.
και εχουμε ανοικτο θεμα εδω http://avclub.gr/forum/showthread.php?t=36364
θα ηταν καλο να συνεχισουμε το παρον θεμα εκει.
 
Οι αναβαθμίσεις γίνονται με δική σας εύθηνη. Το forum δεν έχει καμία εύθηνη για τυχών ζημίες που μπορεί να προκύψουν. Οι αναβαθμίσεις δεν δημιουργούνται από εμάς, αλλά κυκλοφορούνε ελεύθερα στο διαδίκτυο και αναδημοσιεύονται.



sw yumatu-sapphire 5119_cool_emu_128_2.4.63_all
http://www.mediafire.com/?sharekey=a41f77ff7cdf5de69bf8d6369220dcaba3452986cf57996477b784fef9ed9be3
Όσο για την λίστα καναλιών γνώμη μου είναι αφού περάσεις μέσα την αναβάθμιση,να πας και να σκανάρης τα κανάλια ανά δορυφόρο με το nit ανοικτό,και να δημιουργήσεις λίστα αγαπημένη δίκια σου.
Αν πάλι τα βρεις σκούρα με τα κανάλια,πες μου να σε δώσω μια λίστα καναλιών έτοιμη να την περάσεις.

Θα παρακαλούσα παρά πολύ τον alexT να μεταφέρει το υπάρχον θέμα στης Υποκατηγορίες : Δέκτες
 
Last edited: